reflektif yelekler çok önemli..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bugün aldım ve çok mutluyum:)

Evet bu yelekler önemli. Başka sitelerde de yazdım; mesela sırtında da "UNUTMA BEN DE CAN TAŞIYORUM" tarzı vicdani bir slogan yazmalı diyorum ben. hatta bu öyle bir slogan olmalı ki tüm ülkedeki kluplerce sahiplenilmeli ve yayılmalı. Motorcu yeleğiyle özdeşleşmeli. İlle benim yazdığım slogan olacak değil ama mutlaka en cahil adamın da anlayabileceği bir şey olmalı.

ne yalan söyleyeyim sloganı duyunca biraz gülümsedim:p ama kesinlikle katılıyorum.:cat:

herkesin anlayacağı etkili bir slogan yarar getirir.:)

Evet bu yelekler önemli. Başka sitelerde de yazdım; mesela sırtında da "UNUTMA BEN DE CAN TAŞIYORUM" tarzı vicdani bir slogan yazmalı diyorum ben. hatta bu öyle bir slogan olmalı ki tüm ülkedeki kluplerce sahiplenilmeli ve yayılmalı. Motorcu yeleğiyle özdeşleşmeli. İlle benim yazdığım slogan olacak değil ama mutlaka en cahil adamın da anlayabileceği bir şey olmalı.

:cat:

Kardeşime katılıyorum...

Mutlaka çarpıcı bir slogan olmalıdır...

Evet Bencede Aynı zamanda O sloganın Altına Mt Amblemi olabilir Bence Guzel Olur hatta Süper Bunu moderatörlere Soyleyip Guzel bi sekilde Organize Edilsin Ve herkez alsın Mukemmel Olurr Ben bile Giderken bu tür yelekleri Görüpte Polis zannedip Yol veriyordum :D:D Geçincede Gülüyordumm.Çok dikkkatt çekiyor Çok Aynadan hemen Goze carpıyorr ve Hemen Yol veriyorlarr Tam Destek :rendeer:

evet site yonetimi bole bi şey yaptırırsa gerçekten cok güzel olur. CBF tr nin var ve üyeleride zevkle kullanıyolar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaptırılmasını falan beklemeyin lütfen bence hemen alın:)

yaptırılıncada bu yedek olur

Son düzenleme:
Evet alalım sonra Sitenin Yelekleri Çıkarsa Onları alırız..
Ama belliki fazla Bi ses yapmamış.. :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar