Rauf Denktaş hayatını kaybetti

Türk-İslam Dünyasının başı sağolsun.. Kıbrısa kendini adamış bir insandı mekanı cennet ruhu şaad olsun.

tanışmış olduğum,adam gibi adamların özellikle devlet adamlarının başında geliyordu..

malesef Türkiyede görmediğimiz,göremeyeceğimiz ......

mütevazi,onurlu,şerefli.....

neyse...

öldüğünde üzüldüğüm tek devlet adamı oldu kendisi....

Allah rahmet eylesin,lütfuyla muamele eylesin....

Eksik bile yazmışsın Samet.Şimdiye kadar tanıdığım en şerefli en dürüst en savaşçı ve bir o kadar da müşfik bir aile babasıydı. Ailesi ve kendisini yakından tanıma bahtiyarlığına kavuşmuştum.Kıbrıs Türklerine ve Kıbrıs'a bir ömür adadı.

Allah(CC)ın rahmeti üzerine olsun Kıbrıs Kahramanı.
http://www.motosiklet.net/forum/taz...lar/97708-rauf-denktas-hayatini-kaybetti.html

Rauf Denktaş Türk tarihinin en büyük evlatlarından biri olarak hatırlanacak. Ruhun şad olsun Toros!

Allah rahmet eylesin iyibir lider ve insandı .....

---------- Post added at 12:33 ---------- Previous post was at 12:31 ----------

Eksik bile yazmışsın Samet.Şimdiye kadar tanıdığım en şerefli en dürüst en savaşçı ve bir o kadar da müşfik bir aile babasıydı. Ailesi ve kendisini yakından tanıma bahtiyarlığına kavuşmuştum.Kıbrıs Türklerine ve Kıbrıs'a bir ömür adadı.

http://www.motosiklet.net/forum/taz...lar/97708-rauf-denktas-hayatini-kaybetti.html

İşte budur abi kıymet bilmek ......Can gider Alahın emri ama yapılanları bu ulus asla unutmaz.....

Abicim oradaki..
neyse.....
varya...neler anlattığını anladığından eminim...

yazamadığım ne kadar çok şey var orada...

Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun olsun.
Türk-İslam aleminin başı sağolsun.

kahramanlığı ve mücahitliğiyle büyük bir adamdı, ondan sonrasında iktidara gelen yönetici kadro onun tırnağı etmez...
Türk yanlısı Türkçü bir adamdı fakat oğlu Serdar Denktaş, babasının tırnağı etmez diye düşünüyorum...
kıbrıstan 2 tane büyük adam çıktı, 1. Rauf Denktaş 2. Alparslan Türkeş tabi nice başarılı iş adamlarımızda var.
KKTC Türkiye'nin bir parçasıdır ve Türklerindir! bunu bütün dünya kabullensin!
M.Kemal Atatürk'ün vasiyetinde yer alır kıbrıs, musul ve kerkük.

Mekanı cennet olsun.

Kıbrıs halkını kurtaran kişidir, son 50 yıldaki en önemli Türklerden biridir.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın, kıbrıs davasına ömrünü adamış o yola baş koymuş insanı kaybettik :(

Söylenecek şeyleri zaten söylemişsiniz. Allah rahmet eylesin. Tam bir dava adamıydı. Umarım bu topraklarda nice Rauf Denktaş'lar yetişir.

Rauf Denktaş benim gözümde tarihe adını altın harflerle kazımış inatçı,halkını kanının son damlasına kadar savunacak,gerekirse kıbrısı yakacak kadar cesur bir türk lideridir ruhun şad mekanın cennet olsun usta...

Tüm dünyada Kuzey Kıbrıs deyince aklına ilk gelen RAUF DENKTAŞ.....

RAUF DENKTAŞ denince de Kuzey Kıbrıs gelmeyen bir Allahın kulu varmıdır acaba??

peki bunun zorluğu kolaylığı tartışılabilirmi sizce???

hayır...............

Başımız saolsun. Mekanı cennet olsun. Törenin salı günü yapılacağı duyuruldu ve "tatil" ilan edildi. "Tatil" kelimesini nasıl yakıştırıyorlarsa..

Kıbrıs'ta Üniv. Okuduğum yıllarda Şahsen tanısma şansım olmustu. Cok mütevazi ve Vatansever bir insandı...
Allah rahmet eylesin...

Ataturk` u tanima serefine eremedik ama kendisini sahsen tanima serefine eristim. Dunyada durust, serefli ve onurlu bir devlet adami ve kendini milletine adamis bir insan ornegini bize bu yuz yilda gostermis tek lider bence. Kibrisin Ataturk`u diye adlandirmak gercekten yanlis olmaz. Son nefesinde bile dusundugu ailesi ve ulkesi idi. Ailesine ve Kibrista yasayan her insana bas sagligi diliyorum.

Tam bir halk adamı, vatansever devrimci bir kişilik.
Emperyalizme teslim olmamış yurtsever bir insan.
Hakkında bir tane yolsuzluk iddiası olmayan Ecevit gibi mütevazi, dürüst bir insandı.
Milletin başı sağolsun.

Super Moderator
Mücadelenin odağı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olsa da, Türk tarihinin en iyi siyasetçilerinden, belki de en iyisiydi... Bu yönünü atlasak bile insani olarak temiz ve başarılı bir imajı vardı.
Her ne sebeple olursa olsun özgürlük artık onunla olur umarım...:cat:

Bugun topraga verdik dualarla aglayarak... ama hicbir zaman kalbimizden cikmayacak kurucu liderimiz.
403763_267067840027776_198454520222442_722414_1725434879_n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar