Radyatör'lere Dikkat , Antifiriz eklemeyi unutmayın !!! (Kış/Don/Kuru soğuklar geldi)

Biraz geç oldu ancak, su soğutmalı'lar, ben gibi yaz kış değişken kullanıyorsanız, sök/tak su boaşltıp kendiniz yapıyorsanız, unutmayın don/kış/kuru soğuklar geldi.

Büyük hasara uğramamak için, Antifriz seviyenizi ölçün/ölçtürün/ yada tamamen suyu Antifrizli olarak yenileyin.

1 hafta öncesine kadar egzoz sökümü dolayısı ile radyatörümü'de mecburen sökmüş/boşaltmıştım, geçen günlerde soğuklar don seviyesine yaklaştığından akıl edip antifiriz ekledim, bunuda yazayım dedim, Hatay şuan kar yağışlı :p

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero X Pulse 200
bu taraflarda aşırı soğuklar bitiyor artık. yarın 13 derece olucak. geçen gecd -13 tü :) elbet kar yağar ama böyle soğuk olmaz artık

KIş daha bitmedi,ayrıca antifirizin,kaynama derecesini yükseltmesi ve korozyonu önlemesi açısından yaz-kış kullanılması gerekir.Birçok üreticinin öneriside %50 antifiriz,%50 su karışımı kullanılmasıdır.

çok geç kalmışsınız benim motor su soğutmalı değil fakat arabayı soğukların ilk başladığı zamanlar antifriz koydum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar