Bu mu geziDüz yolda gitmek
![]()
al iste :mrgreen: egri yolda mi gidecez illa
Bu mu geziDüz yolda gitmek
![]()
ELİNT![]()
Bakma sen millete, hep ülkeye ... atarlar zaten.Öyle bi yol burda olsa, iki günde ...... içineBiraz argo oldu yazamadım ama anladınız siz
![]()
Kimse de icraat yok, boş bedava sallar durursunuz anca zaten....
evet haklısın.
parklardaki banklara sevgisilisinin ismi kazıyan,
sokak aralarındaki duvarları günlügü haline getiren toplumundan ne beklenebilirki...![]()
ne mi beklenir?tabikide benzin fiyatlarına zam beklenir(anlayan anladı)
Racing gezisi olup illa ki tek teker olsun demiyorum. Güzel enstantaneler göremedim sadece. Geçen yaz 6 motor 9 kişi olarak yaptığımız 2300 km'lik Marmok-Emok motosiklet festivalleri gezisi bu geziye 10 basar diye düşünüyorum. Gerçekten çok eğlendik. İmkanımız olmadığından video çekemedik ama bol bol resim çektik.daha iyi bir gezi düzenleyebiliyorsan videoya kaydet onuda burdan yayınlayalım
@ELINT
Racing gezisi olup illa ki tek teker olsun demiyorum. Güzel enstantaneler göremedim sadece. Geçen yaz 6 motor 9 kişi olarak yaptığımız 2300 km'lik Marmok-Emok motosiklet festivalleri gezisi bu geziye 10 basar diye düşünüyorum. Gerçekten çok eğlendik. İmkanımız olmadığından video çekemedik ama bol bol resim çektik.
MARMOK ve EMOK Motosiklet Festivalindeyiz !!!

Dediğim gibi imkan meselesi... Olacak inşallah yakındatamam çok güzel resimler var. ama hiç video yoktu..
bişey anladısam arap olayım
paylaşım içn sağol gizel videooo...