R25 için lastik önerisi

Motosikleti
Yamaha r25
R25 günlük kullanım şehir içi ıslak ve kuru zemin için nadiren uzun yol lastik önerir misiniz ve eğer varsa istanbul küçükçekmece bağcılar esenler taraflarında moto lastikçi memnun kaldığınız önerirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
R25 lastiği öneriyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
4 mevsim monttan sonra hem ıslak hem kuru zemin için lastik kim bilir neler göreceğiz başka

Motosikleti
Yamaha r25
4 mevsim monttan sonra hem ıslak hem kuru zemin için lastik kim bilir neler göreceğiz başka
Reis demek istediğim ıslak zemindede üzmeyecek ıslakta ultra performans göstersin demiyorum ilk konum ilk lastik tecrübem varsa marka model tavsiye verirsen sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

R25 lastiği öneriyorum.
Öner hocam dllsfşşeglwşşx

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O ebat için keşke Metzeler Roadtec ya da Michelin Road 4-5-6 bulabilsek. Bulamadığımız durumlarda kış için anlaş Winter Grip, geri kalan dönemde de Viento Sport işinizi görür, pişman etmez.

Motosikleti
Yamaha r25
O ebat için keşke Metzeler Roadtec ya da Michelin Road 4-5-6 bulabilsek. Bulamadığımız durumlarda kış için anlaş Winter Grip, geri kalan dönemde de Viento Sport işinizi görür, pişman etmez.
Michelin street 1 ve 2 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam yapay zeka ısrarla bunu övüyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Michelin street 1 ve 2 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam yapay zeka ısrarla bunu övüyor
Pilot Street hiç kullanmadım ama iyi diyenler de var, kötü diyenler de var. Şu an kullanmakta olduğum motorun da lastik ebatları seninkiyle aynı, geçmişte de aynı motoru deneyimlemiştim. Sana önerdiğim lastiklerle uygun mevsimde ben hiç gol yemedim. Şu an da İzmir'de Viento Sport kullanıyorum, günlerdir burada yağmur yağıyor, asfalt zaten berbat, ben ne frenlemede ne de virajda hiç sıkıntı yaşamadım. Lakin dediğim gibi "ben yaşamadım"

Motosikleti
Yamaha r25
Pilot Street hiç kullanmadım ama iyi diyenler de var, kötü diyenler de var. Şu an kullanmakta olduğum motorun da lastik ebatları seninkiyle aynı, geçmişte de aynı motoru deneyimlemiştim. Sana önerdiğim lastiklerle uygun mevsimde ben hiç gol yemedim. Şu an da İzmir'de Viento Sport kullanıyorum, günlerdir burada yağmur yağıyor, asfalt zaten berbat, ben ne frenlemede ne de virajda hiç sıkıntı yaşamadım. Lakin dediğim gibi "ben yaşamadım"
Sağolun hocam çok teşekkürler

Motosikleti
Honda CBR500R
Motolastik sitesinde YZF R25 için Roadtec 01 var, M9 RR var. Roadtec 01 belki senin isteğine daha uygun olur. M9 RR da ıslakta kötü değil bu arada şu ana kadar sıkıntı yaşamadım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@ahrirep 'ten sonra Motolastik stoğuna baktım da evet, Roadtec 01 stoğa girmiş. En son 2 ay önce baktığımda ön lastik stoklarda yoktu. Benim tercihim bu şartlar altında Roadtec 01 olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar