R1 ile dunya turu

Donald amca;geçen yıl super sportla dünya turuna çıkan biri daha vardı.İsmi Volparo Nick(telaffuz hatam olabilir)2005 model r1 ile Türkiye'den de geçmişti.İstanbulda camiamızın duayenlerinden bi ablayla eşi karşılamışlardı bilgin olacağını sanıyorum.

Dünyayı tamamen dolaşamazsakta,bu belli olmaz kısmetse diyelim.Eğer jeopolitik riskler azalırsa bi kaç yıl içerisinde İzmir'den Nepal'in başkenti Katmandu'ya gidiş dönüş yolculuğu yaparız..Listeye senide yazdık,merak etme ss. yok enduroyla..gelirsin değilmi:)

Son düzenleme:
vay bee adamlara bak sen.. Ama neden SS kullanmıslar anlamadım doğrusu Enduro daha iyi olurduu:silent:

:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: bre ben hala şoktayım:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Hiç sağlam oldumuki acabaa görüntüsüne bakılırsa doğuştan arıza gibi :p

Volpara Nick, Sjaak Lucassen, Ted Simon.. Hepsi dünyayı motorlarıyla dolaşmış adamlar..

ama içlerinde en çok hayran kaldığım Ted Simon galiba :)

iyide r1 bu 18lt kaç km giderki bu işte iş var arkasından da herhalde pit stop ekibi geliyordur

hortla be topic :) bunlarınki motor merakı değil çılgınlık yapmış olmak için yapıyorlar böyle şeyleri. yani zevk değil ismim duyulsun mevzusu.

Bu makinayla dünya turu ha:cyclopsan Helal olsun ne diyelim:)

Yanlız bu tur sonunda ciddi sağlık sorunları yaşayabilir bu adam yahu dilekolay racing makina yani:silent:

konu baya eski bir konu adama helal olsun makinanın hakkını vererek kullanmak bu olsa gerek ::biggrinn

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"bir yürek iki teker herşeye bedel"
heryerdeyiz ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar