R1 ile dunya turu

Baska bir forumdaki bir gezi R1 forumundaki daki bir macerayi hatirlatti...

1029146204_yzfR1.gif

Linki size de vereyim de dudaginiz ucuklasin... :queen:

http://www.kcplazasportbikes.com/videos/Sjaak_the_World.wmv

http://www.sjaaklucassen.nl

Elalem ne isler pesinde... :sunny:
20339209-M.jpg

Ne diyorduk... "bir yurek iki tekerlek herseye bedel"... :king:

Videoyu izledigimde gözlerime inanamadım :santa: Normalde çok şey söylerdimde cidden kuracak cümle bulamıyorum şuan..

Adam baya bi psikopatmış yani acayip bişi. Ama türkiyeden geçerken kaza geçirir bu adam ben söyleyim :p

bu herife bi enduro verseler neler yapacakmis :cherry:
artik himalyalarin tepesinde bi dagdan bidaga uçardi :cherry: :sunny:

varyaaaaa
ben bu adamı acayip kıskandım. Zaten müsait bir zamanda motorla Nepale gitmek istiyordum ama bu adam tam istediğim :queen: seyi yapmış. Helal olsun yawwwww!!!!

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
2001 mart ayında yola cıkmıs simdiye kadar 200.000mile yol yapmıs acaba gezi hala devam ediyor mu ? :cat:

hayat bu ya gezmek gezmek ve de gezmek ama motor seçimi bence iyi değilmiş :thumleft:

vay be.. adam harbi deliymiş.. o motor o çamura nasıl sürülür??? nasıl çıkar o ordan yaw?? :queen: Ya R1 bu ATV yada offroad makinesi değilki..helal olsun be..
bendede böyle resim vardı geçen sene falan indirmiştim aynı adam mıdır acep? bu motorlada 200.000 km falan yapıldığı yazıyordu o zaman..
realbiker0sw.jpg

bu da gosterıyorlı ınsanın hayallerı ne olursa olsun rcıngden vazgecemıyor

ice300 evet aynı adam senin resimdeki.

ben böyle birşeyi ne duydum ne gördüm, inanılacak gibi değil.aynı şeyin hayalini aylar önce bende kurmuştum.adam yapmış ama tek farkla.ben enduro ile hayal etmiştim!r1 ile bir meydan okuma olmuş bu.

ekzozundan sular çıkıp sonrada motorun çalışması inanılmaz birşey.böyle birşeyi gözümle görmesem inanmazdım.

ya adam resmen motorun dayanıklılığını test etmiş yamaha firmasının adama bi ödül vermesi gerek yani
jawa nın dediği gibi o eksozdan su çıktığına ben de inanmam ama adam yapmış hll olsun

per walla.. dilim tutldu.. ben de acaba V-strom değil de Transalp mi alsam.. acaba V-stormdan daha mı rahat ederim hafif bozuk zeminde falan diye düşünürken tüm sorularım yanıtlandı.. dilim tutuldu.. walla bravo..

ice300, aynı adam olabilir ama aynı motor diil, dikkat ederseniz grenajda cbr yazio, bildiim kdrıyla da cbr r1 die bi motor yok :geek:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar