Quechua Yağmurluk

Malum kış yaklaşıyor. Bilinen motosiklet ekipmanı üreticilerinin yağmurlukları da pahalı. Decathlonda satılan Quechua marka yağmurluklardan kullanmış arkadaşlar var mı ? Varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi ? Şimdiden teşekkür ederim.

Ben kullanıyorum. Decathlon dan almıştım. Yağmurda da kullandım. Gram su almadı içine. Rüzgarı da kesiyor. Katlandığında sigara paketi kadar boyuta dönüşüyor.

Katlanıp kendi cebine sığan 25 liralık olanı kullanıyorum, koşarken, bisiklette falan sorunsuz kullandım tavsiye ederim. Yalnız bendeki yarım fermuar siz tam fermuar olanı alın :)

Takım değil sanırım tek üst bunlar alt pantolon işini nasıl hallettiniz.

Prosev alt-ust yagmurluk var bende, reflektorlu hem de ve iceri mumkun degil su almiyo. Terliyorum zaten giydigimde ve fiyati 120tl. Alirken pahali gelmisti de sadece ust 60 gorunce cok daha uygun geldi fiyati simdi...

EMRE ÇITIR, ben de kullanıyorum; arkadaşların söylediği gibi hem taşıması kolay hem de görevini yapıyor. İlk kez istanbul- Gelibolu yolunda kullandım. Tek dikkat etmen gereken husus yağmurluğu giydiğinde başlığı içeri doğru katlaman yoksa belirli bir hızdan sonra, başlık paraşüt görevi görüyor ve biri boğazını sıkıyor gibi oluyor ;)

EMRE ÇITIR, ben de kullanıyorum; arkadaşların söylediği gibi hem taşıması kolay hem de görevini yapıyor. İlk kez istanbul- Gelibolu yolunda kullandım. Tek dikkat etmen gereken husus yağmurluğu giydiğinde başlığı içeri doğru katlaman yoksa belirli bir hızdan sonra, başlık paraşüt görevi görüyor ve biri boğazını sıkıyor gibi oluyor ;)

Alt kısmı nasıl hallediyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar