Değerli arkadaşlarımız. Pumarex olarak biz bu ürünleri Avrupa pazarında 1999 yılından beri zaten pazarlıyoruz. Üretimimizin Çin olduğu doğrudur. Fakat fason olarak üretim yaptırmıyoruz. Çin' de ortak olduğumuz fabrikada tamamıyla Pumarex kontrolünde üretim yapılıyor. Zaten araçların tasarımı Almanya' da gene firma bünyesinde yapılıyor.
Elektrikli bisikletlerin hepsini incelerseniz o sigorta kutusu hepsinde mevcuttur.
başarılar dilerim
çindeki maliyeti ve türkiyeye gelişinde türkiyede 10 bin tl gibi istemiş olduğunuz rakamlara yakın bir maliyetimi var neticede çindeki üretim fiyatları belli.. bilmediğimden soruyorum..
o sigorta kutusu mevcut değil demedim ama madem almanyadaki firmanızdaki tasarımcı tasarlamış onu saklasaymış yada daha şık bir sigorta butonu kullansaymış açıkda kablo su falan görünüyor şık durmuyor ama kasası çok güzel o kasaya bir 250 cc lik motor koydurup makul fiyata burda satışa çıkartsaymışınız 150 zat asyaya alternatif olarak çok iyi satardınız...
ne olursa olsun ben bütün yerli firmalarımızın çinde bile üretim yapsa başarılı olmasını isterim..