Puma Ürün Yelpazesini Geliştiriyor

Casey Stoner tarafından da giyilen motosiklet botlarının ardından Puma motosiklet giyiminde yelpazesini genişletiyor.

Tek parça tulumlardan, ceketlere pek çok yeni ürün ile yelpazesini genişletecek olan firmanın yeni ürünlerinden en çok dikkati çeken modellerinin başında ise SupeRide botlar geliyor.

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

puma2yj3nd8.jpg

puma5pl8dg0.jpg

puma20hx7xr9.jpg

puma21za8qt2.jpg

Kaynak:Moto Aktüel

valla montu sevdım beyaz olanı bulsam gozum kapalı alırım acaba satılıyorumudur magzalarında

Puma Tamam güzelde bir eşortman altı falan takım elbise fiyatına keza nike falan fişmanda böyle büyük ihtimalle o tuluma yarı ybr fiyatına satmazlar inşallah.

ben geçen yıl ilk mesajdaki botun üst modeli olan puma desmo modelini almıştım. fikir olsun diye söylüyoum fiyatını " 440 ytl " tabi o günün € bazında...

ama, şunu kesinlikle belirtmeliyim ki puma desmo gibi bir bot her SS kullanıcısına şart. en azından yüksek bir süratle düştüğümde bir süre motorun altında sürüklenen ayağıma hiç birşey olmadığını görmek helal olsun size 440 yetele dedirtti.

Puma Türkiyedeki piyasasında eskisi kadar potansiyel bulamıyor artık ; BeLKi bu sekilde biraz daha canların PuMa Piyasaları..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar