- Konu Yazar
sayın arkadaşlar 2 gün önce elektrikler kesildi pcyi temizlemek istedim 3-4 ayda bir yaparım bunu...elektirkli süpürgeyle tabi...kasayı yandan açtım başladım hassas bir şekilde tozları almaya...çok dikkatli bir şekilde tabi...her parçaya nazik davrandım...neyse sıra supplye geldi...hem arka fan kısmından hemde ön kısmından tozları çektim...sonucta kapalı bir zımbırtı olduğundan emiş gücünün birşeye zarar verme olasılığı sıfır...neyse işim bitti pc yi açtım 5 dakika sonra kapanı açıldı..sonra 2-3 kez daha açıldı kapandı açıldı kendiliğinden...
bu sabahta yine kendiliğinden açıldı kapandı normal netteyken...şimdi açtım henüz kapanmadı...ama powersupplyden garip bir plasitk kokusu geliyor...kablo erimesi gibi bişey...yani sorum şudur...supply yalanmı oldu...bundan sonra ne olabilir...cihazım casecom eski kasa 05 den beri kullanıyorum bana yetiyor...
bu supplyi değiştirmeme gerek varmıdır sizce sonra yakmasın makinamı bi yardımcı olun...nolcak ...patlamasın makina yav...güc önemli bir detay pc de bilirsiniz...
bu sabahta yine kendiliğinden açıldı kapandı normal netteyken...şimdi açtım henüz kapanmadı...ama powersupplyden garip bir plasitk kokusu geliyor...kablo erimesi gibi bişey...yani sorum şudur...supply yalanmı oldu...bundan sonra ne olabilir...cihazım casecom eski kasa 05 den beri kullanıyorum bana yetiyor...
bu supplyi değiştirmeme gerek varmıdır sizce sonra yakmasın makinamı bi yardımcı olun...nolcak ...patlamasın makina yav...güc önemli bir detay pc de bilirsiniz...
Son düzenleme: