Polisler neden her lafa Hemşerim diye başlar :))

Uzun zamandır polislerle çok sık görüşür oldum :p(uygulamada GBT sorgulamada yeni ruhsat almada filan) hepsinde hemşerim şöyle hemşerim böyle yapacaksın diye her lafa HEMŞERİM kelimesiyle başlıyorlar:silent: sebebi ne acaba çok merak ediyorum:). Sizide denk geliyormu hiç..:cherry:

Uzun zamandır polislerle çok sık görüşür oldum :p(uygulamada GBT sorgulamada yeni ruhsat almada filan) hepsinde hemşerim şöyle hemşerim böyle yapacaksın diye her lafa HEMŞERİM kelimesiyle başlıyorlar:silent: sebebi ne acaba çok merak ediyorum:). Sizide denk geliyormu hiç..:cherry:

Çok memleket gezip her yeri sahipleniyorlarmı ne :queen:

Yanımda bir memur var ve direk sordum cevap su: çok memleket geziyoruz abi ağız alışkanlığı oluyur zamanla.

Egitimsizlikten tabiki

Kanunlari korumak ile yukumlu bir memurun bu sekilde konusmasi ciddiyetsiz bir ortam doguruyor. Beyfendi yada Hanimefendi gibi daha medeni bir sekilde konusmasi gerekli. Polisler birde dovecek gibi bir tavir ile konusuyor insanlar ile. Bir korku politikasi var surekli.

Yeni nesil polisler biraz daha dikkatli ve duzgun konusuyor. Lakin eski polisler cidden feci.

bizim emniyet teşkilatındaki dostların hepsi birer mini aga...mini polat alemdar...:p

polis memurlarının çoğu 657 sayılı kanuna tabi olduklarını unutup amaçlarının topluma hizmet eden kişiler olduğunu unutup bazen yargıc..bazen hakem olmayı tercih ediyorlar...yahu arkadaşım sen toplumun emrindesin diyorum bu toplumun tepesinde değilsin diyorum ama anlamıyor bir türlü...:p birde amirlerinden fena tırsarlar...:p

uygulamadan sorunsuz geçtim zeda abinin dediği tiplerin aynısı eski polis arkadan geliyor durduracak diye durdum kaskı çıkardım sigorta muayene yeni sorun yok dediği laf kaskı çıkartın takmıyordun dedi :pr: kasksızlıktan ceza yazdı abi başımdaydı görmedin mi dedim. Aynen dediğini yazıyorum BUGÜN BÖYLE HEMŞERİM ŞİKAYETİN VARSA GİT MAHKEMEYE ŞİKAYET ET dedi Araştırdım ben şikayetci olursam oda benden olurmuş mahkeme uzar gidermiş mecbur ödedim:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burası Türkiye istersen şikayet et :))

Yeni nesil polisler biraz daha dikkatli ve duzgun konusuyor. Lakin eski polisler cidden feci.

Banada hep tam tersi geliyor, nerede eski toprak çok iyi anlaşıyorum, nerede yeni bitme, kraldan çok kralcı oluyorlar.

Bu mahkemeye ver onların kendi savunma mekanizmaları, tabikide verebilirsiniz, istediği kadar uzasın, haklı çıkarsınız. Zaten artık heryere mobese kameraları geliyor nasıl olsa, kendinizi daha kolay ispat edebilirsiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bazı polisler var kamyon kullananlar bilir aracı durdururlar
(samimi bir selam verirler, hal hatır sorarlar, havadan sudan konuşulur aynı andada şoför ruhsatı hazırlar, sadece dinleyici olsan yolda adamın akrabası dostu yolda denk geldi dersin ama polis :)
en son ruhsat arasına bişey sıkıştırılır muhabbet birden kesiliverir.
muhabbet sıradaki araca kalır
yorum yapmıyorum:))

Bugun emniyetteydim sicagi sicagina yazim bari :).
Kapidan iceriyi aradiklarinda BİR SAHİS GELDİ
İceride ilk 10 dakika sonra bekledigim kisiyi ariyor. VATANDAS BURDA sizi bekliyor
Bir 10 dk. Daha gecince. yine ariyor ARKADASİN acalesi var bakletmeyelim:)
İsimiz yapilirken HEMSERİM CAY İCERMİSİN :)

Yurdum memuru yaw kanimizda var genetik bazi seyler

Sonra bu konuyu gordum ve sordum neden hemserim diye. Verdigi cevabida aninda yazmistim zaten

mahsuru mu vardı HEMŞERÜM... :p
:queen::queen:

---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:28 ----------

Bugun emniyetteydim sicagi sicagina yazim bari :).
Kapidan iceriyi aradiklarinda BİR SAHİS GELDİ
İceride ilk 10 dakika sonra bekledigim kisiyi ariyor. VATANDAS BURDA sizi bekliyor
Bir 10 dk. Daha gecince. yine ariyor ARKADASİN acalesi var bakletmeyelim:)
İsimiz yapilirken HEMSERİM CAY İCERMİSİN :)

Yurdum memuru yaw kanimizda var genetik bazi seyler

Sonra bu konuyu gordum ve sordum neden hemserim diye. Verdigi cevabida aninda yazmistim zaten

demekki bütün Türk polislerin kanında var hemşerim lafı :)

---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

Çok memleket gezip her yeri sahipleniyorlarmı ne :queen:
faruk abi profil resmin çok etkileyici yeni farkettim

hemşerim diyen memura..."ne var la lebraammm " diye cevap versek tepkisi nasıl olur acep...

Egitimsizlikten tabiki

Kanunlari korumak ile yukumlu bir memurun bu sekilde konusmasi ciddiyetsiz bir ortam doguruyor. Beyfendi yada Hanimefendi gibi daha medeni bir sekilde konusmasi gerekli. Polisler birde dovecek gibi bir tavir ile konusuyor insanlar ile. Bir korku politikasi var surekli.

Yeni polislermi iyi ? Kendilerini polat sananlardan bahsediyorsunuz yani ? Yada topukların altında yumurta olanlardan bi havalı yürüyüş yapanlardan ? Siz ne saçmalıyorsunuz ? Bazen yazılarınızı gerçekten okurken seviniyorum bazende bu nasıl adam diyorum cidden. Eski polislerin elini öperim ama yeni çoğu polisin suratına tükürürüm.

ben başka bir ülkedemi yaşıyorum diye soruyorum yazılanlardan sonra..
hiç böyle bir polise denk gelmedim....
en son eminyet kemeri cezası yerken bile gayet nazik güzel bir üslupla konuşuyordu...
.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
uygulamadan sorunsuz geçtim zeda abinin dediği tiplerin aynısı eski polis arkadan geliyor durduracak diye durdum kaskı çıkardım sigorta muayene yeni sorun yok dediği laf kaskı çıkartın takmıyordun dedi :pr: kasksızlıktan ceza yazdı abi başımdaydı görmedin mi dedim. Aynen dediğini yazıyorum BUGÜN BÖYLE HEMŞERİM ŞİKAYETİN VARSA GİT MAHKEMEYE ŞİKAYET ET dedi Araştırdım ben şikayetci olursam oda benden olurmuş mahkeme uzar gidermiş mecbur ödedim:pr:

ANKARA-KIZILAY-ATATÜRK BULVARI üzerindeki bir kavşakta sola dönüş yasagı var.... bende kuryeyim ordan U dönüşü yapmam lazım....ama yapamam ileri gitsem teaaa nerden dönecem oda olmaz...kavşağa gelmeden refüjden atladım....arkamdan gelmiş motorlu polis....işimi halletmek için durdum oda peşimden çağırdı beni...ceza yazacağım dedi,takip etmemi söyledi....tekrardan aynı yerden peş peşe atlayıp karşıya geçtik başka polisin yanına gidip 66 tl yi giydirdiler....:pr:

ANKARA-KIZILAY-ATATÜRK BULVARI üzerindeki bir kavşakta sola dönüş yasagı var.... bende kuryeyim ordan U dönüşü yapmam lazım....ama yapamam ileri gitsem teaaa nerden dönecem oda olmaz...kavşağa gelmeden refüjden atladım....arkamdan gelmiş motorlu polis....işimi halletmek için durdum oda peşimden çağırdı beni...ceza yazacağım dedi,takip etmemi söyledi....tekrardan aynı yerden peş peşe atlayıp karşıya geçtik başka polisin yanına gidip 66 tl yi giydirdiler....:pr:
ettiğin küfürleri tahmin edebiliyorum :)

harbiden babamda emekli polis oda cok kullaniyor ya devrem yada hemserim diyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar