PLAKAYI NE ZAMANA KADAR ÇIKARABİLİRİM?

Arkadaşlar motorun fatura kesim tarihinden sonra plaka çıkarmam için 1 ay sürem olduğunu düşünüyorum. Doğru mu düşünüyorum yoksa yanlışım mı var? yani ay başına kadar biraz sıkışığım da.
Bi de eylülde izne ayrılacağım kendim çıkartıyım diyorum plakamı ama önce nerelere müracaat etmem ve ne gibi evrakların gerektiğini bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

ya 1 ay yada 45 gün galiba,
fazla yok, en güzeli trafik muamelecisi görürsen sor

Bildiğim kadarıyla bandrol dönemine geliyorsan ki şu an öyle bi dönem değil geçti 1 ay süren var bu dönem harici ise kanunen 3 ay süren var. Kendin çıkartmak istersen faturan, vergi makbuzunun fotokopisi, ötv ödendi belgesinin aslı, aracın teknik belgesi aslı ve satıcının yetki belgesi fotokopisi ihtiyacın olan evraklar.
Önce emniyet müdürlüğünden ruhsat evrağı alacaksın sonra şöförler cemiyetine gidip dosya al ve ruhsatlarla dosyayı oralarda bolca rstlayabileceğin işlem takipçilerine yazdır. sonra tüm evraklar ile trafige müracaat et sana plaka yazısı verecekler o yazı ile gidip şöförler cemiyetinden plaka levhanı al ve plakan ne ise bastır. plakalarınla emniyete geri gel ve plakaları mühürlet ruhsatını al
hayırlı olsun :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar