Plakasız Piaggio

Merhaba arkadaşlar. sizlere birşey danışmak istiyorum.
2006 model keeway hurricane'im var. Fakat motor epey masraflı yürüyor ama emanet olarak 300-400 tl civarı bir masraf çıkarır eğer ustaya götürürsem. Bir yerde piaggio typhoon 50 buldum. Benim motora para harcamaktansa bunu almak daha mantıklı geldi. Ama motor plakasız. Şehir içinde sorun olur mu? Hurda bir motorun plakasını üstüne taksam öyle kullansam nasıl bir belayı başıma sarmış olurum? Şimdiden teşekkürler.

Güzel bi bela sarmış olursun başına...Neler neler gelir başına.. Götürürler merkeze...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sahtecilikten başın çok ağrır..Hapis cezasına kadar yolu var..

Plakasız gezmenin zararları:
1)Çalındığı zaman plakalı motorlar bile bulunamıyor bunlar hiç bulunamaz ve hırsızları teşvik eder.
2)Polis görse eğer ters bir günündeyse yiyeceğiniz cezanın haddi hesabı yok.
3)Plaka yoksa trafik kayıtlarında öyle bir araç gözükmez dolayısıyla herhangi bir kaza anında karşınızdaki motorunuzu paramparça etse bile 10/10 kusurlu sayılırsınız.
4)Birine yanlışlıkla çarpsanız ve o adama birşey olsa (eğer ehliyetiniz de yok ise) o kaza değil cinayet yada kasti yaralama sayılır. vs...

Kısacası al başına belayı demek oluyor bu iş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Plakasız motor mu olur kardeşim.Hangi devirde yaşıyosun?

motorunuzu yaptırmanız daha hayırlı olur. hurda bi motor plakası taksanız bu sefer muayene olayını nasıl çözeneceksiniz ? hiçbir sorun çıkmasa muayene olmadığından dolayı motorunuzu bağlayıp ceza kesecekler. garaja gittiğindede evrak sahteciliğinden hakkınızda soruşturma açılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar