Phoenix Motorize Polis Ekipleri

Amerika Birleşik Devletleri, Arizona eyaletine bağlı Phoneix bölgesinde görev yapan polis memurları, bu sene evsahipliği yaptıkları ve 13. düzenlenen Geleneksel Güneybatı Polis Motosiklet Eğitim Ve Yarışma etkinliklerinde sergiledikleri performanları ile oldukça beğeni topladılar.
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

Motosiklette oldukça zor olan düşük süratte hakimiyet ve kontrolü oldukça başarılı sergileyen polis memurlarının katıldığı etkinliğin fotoğrafları için tıklayınız.

[YT]TwMuxZGPjLY&eurl[/YT]

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

acaba bizim polislerde ceza yazmanın dışında böyle güzel sürebilyorlar mı motorları?

Abi varya bu o ağırlıktaki bi motoru yatıran polisten hayatta kaçılmaz baksanıza adam nasıl geçiyor engellerin arasından :cyclopsan

acaba bizim polislerde ceza yazmanın dışında böyle güzel sürebilyorlar mı motorları?

Bildiğim kadarıyla bizim Yunus'ları BMW Rider Academy eğitiyor, hepsi öyle midir bilemeyeceğim ama ben çok sağlam kullanan polisler gördüm, kendilerine bu açıdan saygım derindir :cat:

Bir de zaman tutuyolar o hareketleri yapabilmek yeterli zaten.. :)

Motosiklet kullanan polisler daha başarılı olmalı ki suçluları daha çabuk yakalayabilsin.:cat:

Adam ayaklarını bile yere koymadan manevra yapıyor:queen:
Dıkandımmmm:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

ondan hiç süphen olmasın ;) çünkü gerçekten sürüyorlar.. trafikte bile belli ediyorlar kendilerini

Benim bildigim yunusların 3 ay boyunca egitimleri var.ayrıca egitimi bmw vermiyo ve bu resimlerdeki polislerden bi farkları oldugunu düşünmüyorum ben

Helal olsun başkada birşey diyemiyorum büyük beceri gerçekten:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar