Performans azalması

Konu basligini zaten geyik secmişsin bu tarz bi cevap gelme olasiligi yuksek yani.sen sordugun soruyla alakali ciddi cevaplari aldiktan sonra bende ortam senlensin diye yazdim.gercekten seni kirdiysam ozur dilerim.amacim asla birini kirmak degildir.(troller haric onlari pis gomuyorum) saygilar

Konu basligini zaten geyik secmişsin bu tarz bi cevap gelme olasiligi yuksek yani.sen sordugun soruyla alakali ciddi cevaplari aldiktan sonra bende ortam senlensin diye yazdim.gercekten seni kirdiysam ozur dilerim.amacim asla birini kirmak degildir.(troller haric onlari pis gomuyorum) saygilar

Konu başlığını açarken belkide 10 defa silip değiştirmişidir. Saçma bi başlık olmuş olabilir. Arkadaşlar sağolsunlar yardımcı oldular. Yani sende ilk konuyla alakalı düşüncelerini yazsaydın ondan sonra geyik muhabbeti yapsaydık daha güzel olurdu. Neyse önemli olan hatalarımızı anlamamız. Bende biraz sert çıktım sende benim kusuruma bakma. (Ne yazık ki aramızda troller var. Onlarda kendi kusurları zaten.) Yanlışım olduysa tekrardan özür dilerim.

Super Moderator
İnsan nasıl belirli bir yaşa geldiğinde, merdivenleri 2 şer 2 şer değil de teker teker çıkar, hatta arada dinlenir, motosiklette böyledir. Aşındıkça ilk günkü performansı kalmaz, ve bir yerde tıkanır.

Bu genel olarak eskiyen bir motosikletin başına gelebilecek bir durum, tabi motor bloğu dışında performansa etki edebilecek bir çok unsur da olabilir. Ama genel olarak yıprandıkça performans düşer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar