nasııııllll anlamadım vallaaaaaN_O_S' Alıntı:ben gittim bilr geldim![]()
womanrider' Alıntı:ne demek gittik ama yine gidicez yalnız bırakmak yakışırmı hiç 10da capitolün önünde bekleniyo olacaksınız tarafımdan sizde beni bekletmeyin:embe::
womanrider' Alıntı:bi güncük de bizim için uykusuz kal nolacak sankiinetmavisi muhtemelen ilk ben gelirim oraya sizin beni tanıma ihtimaliniz düşük ben gördüüm motorlu arkadaşların yanına gelirim toplu halde olun ama başkalarının yanına gidipte rezil olmıyım sonra
![]()
beni kaçırmak cesaret ister :queen: plakan alınmıştırNeTMaViSi' Alıntı:efet bı gunde erken kalk yawuyu uyu nereye kadar
aslında ılk ben gelırımde sabah bıletlerı almaya gıdıcem ben sona donerım plakamı al yazıo altta yanlıs kısılerın yanına gıtme kacırırlar sona senı![]()
minibüste 7 olacak motorları netmavisi cevaplasın bilmiyorum valla yoksa söylerdim parmaklarım armut toplamıyo burdaaagcc_ondr' Alıntı:valla arkadaşlar sizler için elimden gelenin fazlasını yapacam, en asgari saate yatmaya çalışacam, ve en erken saatte kalkmaya çalışacam bakalım inşallah. valla süper olur aslında minibüsle laylaylom gidilir hoş olur...bu arada kaç kişi var toplam?
heyt beee budur işte nasılda çözdün olayı süpersin sen yaaaa:rendeer:NeTMaViSi' Alıntı:polise falan verme plakayı hebılıodum saten mıllet senı kacırıp basına bela almak ıstemez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
womanrider' Alıntı:heyt beee budur işte nasılda çözdün olayı süpersin sen yaaaa:rendeer:
bende hiç kanacak göz varmı bak hele daha dikkatli baaaakkkk:queen:NeTMaViSi' Alıntı:nıç yok ole ben super muper kandırmıslar senı![]()