Panigale,augusta vs.

Arkadaslar forumda biraz arastirdim ama bu motorlarin kullanicisi pek yok. E tabi nedeni bariz, yuksek fiyat ve hareketli olmayan degil, hic olmayan bir 2. El piyasasi. Merak ettigim nokta nedir bu aletlerin tam fiyati? Korlasin sitesinde yazan fiyatlarda otv haric oldugu belirtilmis. Otv ile kaca patliyor bunlar ? Panigale 1299 hakkinda ise hic bir fiyat bilgisi yok (turkiyede). Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim belki baska arkadaslarda yararlanir. Belki biri alirda incelemesini yapar kim bilir :)

Yakın zamanda Altın Elbiseli Adam bir inceleme videosu yayınlar. Kendisi iki haftadır 1299 kullanıyor. 110.000 TL fiyatı olduğunu söylemişti.

Benim tarzım değil o yüzden almıyorum :bounce:

Nerden duydun kardes bu haberi. Yaparsa cok iyi olur valla. Motor seksi meksi ama bi araba parasi verilir mi bilemiyorum :)

var, varda. o makineyle bi kaza yapsanız parçaları kaç ay bekliceksiniz acaba ? veya parça bulabilecek misinz? fiyatlar ? :)

O zaman herkes honda alsın. Komünist rejimin kendi ıstegımızle olan hali bu. Yıl olmuş 2015, ben eldivenimı ingiltereden 15 günde alıyorum parçadan Bahsediyorsunuz. Fiyat ise aslan besleyen yemin hesabını yapmaz diyelim

Aşırı olmayan fiyatlara mv agusta var ikinci elde.

Evet augusta nin pazari var haklisin fakat panigale goremiyoruz pek yani en azindan ben denk gelmedim sahibinden . Com da falan

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Peki arkadaslar parça falan demişsiniz parçalari çok mu sıkınti bunlarin turkiyede. Korlas ilgilenmiyormu. Belki aliriz bir gun bi panigale bilelim bunlari ;)

O zaman herkes honda alsın. Komünist rejimin kendi ıstegımızle olan hali bu. Yıl olmuş 2015, ben eldivenimı ingiltereden 15 günde alıyorum parçadan Bahsediyorsunuz. Fiyat ise aslan besleyen yemin hesabını yapmaz diyelim

bi gün o eldiven elinize uymaz ve geri göndermek zorunda kalırsanız etceğiniz küfürleri girceniz şekilleri çekirdeğimi alıp izlemek isterim. aldığınız parça yan sanayi çıkarsada sözüm geçerlidir:). haklısınız ama bu forumda yemin hesabını yapmayan biri böyle bi konu açmaz.

2010 model MV Agusta 1000 f4 312 modelin sol ayna geçen yaz 2.400tl idi...:mrgreen:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ferrari neden bu kadar pahalı yhaaa phuffff .s.s.s.s.s.s

:)

hiç bir şey olmasa bakımı var serviste rutin bakımı kaça patlar allah bilir.

sayısal loto çok az kişiye çıkıyo, ondan bu kadar az kullanıcısı var, halbuki daha çok kişiye çıksa... :)

bi gün o eldiven elinize uymaz ve geri göndermek zorunda kalırsanız etceğiniz küfürleri girceniz şekilleri çekirdeğimi alıp izlemek isterim. aldığınız parça yan sanayi çıkarsada sözüm geçerlidir:). haklısınız ama bu forumda yemin hesabını yapmayan biri böyle bi konu açmaz.

Acil olmayan şeyler yurtdışından pekala alınabilir.
Eldiven uymazsa demişsiniz, çoğu yurtdışı alışveriş sitesinde satıcılar kargoyu ücretsiz yapıyor. Yani yaşanacak tek sorun beklemek olacaktır. Böyle bir durum oldu bende hatta, hiç şekilden şekle de girmedim :) Yani fiyatı Türkiye'de %30-%50 olan eldiveni ve diğer ekipmanları acelem yoksa yurtdışından söylerim :) Diğer bir taktik de, Türkiye'de bir bayide bedenin denenip yurtdışından sipariş verilmesi, garanti çözüm :p Yedek parçada uymama gibi bir sorun yaşanmayacaktır zaten.

Fiyat ve tarzından dolayı az bulunuyor evet. Parça sıkıntısı yukarıda belirtildiği gibi değil artık. Parasını verdiğiniz takdirde 3 günde gelebiliyor.

1299 alan adam forumda frenlerini beğendim, gidişi güzel dese nolur demese nolur :)

Korlas 'ı arayıp genel bakım kaç lira diye sorabilirsiniz.

Türkiyede ki vergilerden dolayi lükse kaciyor. Isvicrede yasiyorum burada fiyatlar uygun ve parca sikintkisi yok. Superleggeranin ucuk fiyati disinda ki sadece 500 üretimi var ducati kullanimi fena degil burada. 1299 yerine 1199 R tavsiye ederim.

Isvicre-istanbul panigale R ile non-stop gitmeyi planliyorum bu yaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar