pani / 3colore

maaşallah çok güzel.
SS makineler hiç tarzım değil ama Ducatiler tasarım olarak sanki bir kaç yıl ilerideler bu sınıfta.
(Mekanik ve teknolojik olarak bilgim yok sadece gözüme hitap etme açısında kıyasladım :) )

maaşallah çok güzel.
SS makineler hiç tarzım değil ama Ducatiler tasarım olarak sanki bir kaç yıl ilerideler bu sınıfta.
(Mekanik ve teknolojik olarak bilgim yok sadece gözüme hitap etme açısında kıyasladım :) )

cok tesekkurler. benzer duyguları gw ıcın yasıyorum ama ınsan hıc bır sey ıcın asla dememelı :) ılerıde belkı dıyorum, cunku gercekten bazı konularda cok cok üstün bir makine.
gw ın yenısı de muhtesem olmus bu arada, araya ek not yapayım.

amin. bende geçen sezon mantık evliliği yaparak nc serisi 750 x aldım :) 6 ay dayanabildim sattım. fazeri aldım mutlu mesut aşk yaşıyoruz

aynı şeyı cok kısa sure crossrunner ıle yasadım. yok abı, 250 km durmadan seyahat ettım, neredeyse ayagım yere degmeden. ama bana hıc hıtap etmedı. uzerınde mutlu olmadıktan sonra en hayvanını getırsınler, hıc bır deger tasımıyor.

kaskınız çok güzelmiş ne marka şuvey mi?

:D ulan uhahuahu

peşimi burda bari bırak. tanımayan varsa, fotoların arasına karısan pıs dayvörjınlı arkadaş bu :):)

kaskınızı merag etmiştim neden böyle yabdınız? şuveydir bence çok kaliteli duryo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar