- Konu Yazar
herkese selamlar
arkadaslar araba almak istiyorum ancak biraz yardıma ihtiyacım var..
öncelikle öğrenciyim ve max. 22-23bin civarı bi bütcem var,
aradıgım özelliklere gelince sanırım motordan kalma alıskanlık aracları yuksek hız ve limitlerinde kullanmayı seven biriyim.. Ama dediğim gibi öğrenciyimde.. kısacası az yakacak cok kacıcak bişey arıyorum.. birde genc işi yuksek model HB olması tercihim.. Otomatik vites..
Biliyorum cok şey istiyorum ama beklentilerime karsılık verebilecek en uygun modeli arıyorum..
secenekler sunlar
2008 opel corsa 1.4 benzinli (otomatik)
2003 golf pasific 1.6 benzinli (otomatik)
2002 bmw 320 triptonik (tanıdıktan uygun fiyata)
ancak bmw beni aşar diye düşünüyorum
siz hangisini önerirsiniz, birde bmw'yle golfun ne kadar yaktıgınıı bilenler paylasırsa sevinirim.. veya alternatif neler olabilir, teşekkürler..
arkadaslar araba almak istiyorum ancak biraz yardıma ihtiyacım var..
öncelikle öğrenciyim ve max. 22-23bin civarı bi bütcem var,
aradıgım özelliklere gelince sanırım motordan kalma alıskanlık aracları yuksek hız ve limitlerinde kullanmayı seven biriyim.. Ama dediğim gibi öğrenciyimde.. kısacası az yakacak cok kacıcak bişey arıyorum.. birde genc işi yuksek model HB olması tercihim.. Otomatik vites..
Biliyorum cok şey istiyorum ama beklentilerime karsılık verebilecek en uygun modeli arıyorum..
secenekler sunlar
2008 opel corsa 1.4 benzinli (otomatik)
2003 golf pasific 1.6 benzinli (otomatik)
2002 bmw 320 triptonik (tanıdıktan uygun fiyata)
ancak bmw beni aşar diye düşünüyorum
siz hangisini önerirsiniz, birde bmw'yle golfun ne kadar yaktıgınıı bilenler paylasırsa sevinirim.. veya alternatif neler olabilir, teşekkürler..