Otobanda kaza [Brezilya]

Yanlış fakat bazen benimde kuryeleri trentyol zırvalarını dövesim var...

Az bile, sen götünü başını kaldır, ne ışığın ne başka bir uyarı nesnesi gözükmesin adam biçer seni.

Arkadaşın kurtulduğuna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Yine bir gün Trafikte bu tür hareketler yaparken masum bir cana zarar verebilirdi. Potansiyel trafik canavarı ve katil.
Azraille oynadığı Rus ruletini kazanmış. Umarım akıllanmıştır.

Stop lambasini geriye dogru yapmalarinin bir mantigi olmali zaten. Sen tek teker uzerinde giderken o stop lambasi arkaya bakamiyor, arkandan gelecek kisi nereden anlasin sen seridin neresindesin.

farkettiyseniz yolda yol aydınlatmalarıda yok.
böyle yerlerde yanından geçene kadar yola atlayan mallarıda göremiyoruz belli bir süratte giderken

Brezilya ile benzer bir çok noktamızın olmasını çok isterdim. Anca bir kısım sürücü profillerimiz birbirine benziyor. Bu nasıl kısmetsizlik? Bu nasıl bir gudubetlik?

Diğer konu bende 0 goruntulenmede.. Yönetime de bilgisini verdim, hata var ise silinmesi konusunda.

yalnız o sorun bende de var. Bütün konularda görüntülemeler sıfır yani benim açtığım konular değil son mesajlara falan bakarken görüntülemeleri sıfır olarak görüyorum yaklaşık bir haftadır.

yaw normal sürüşte hatim indirerek gidiyorum bunlar o karanlıkta ön kaldırıyor birde neresinden tutsan elinde kalıyor bu muhabbet

yalnız o ses içimi cızlattı nasıl çarptıysa bel kemiğim sızladı resmen

daha bugün yine maymuna oyun öğretmiş gibi ehliyet kreşinden ehliyet almış bir maymun

göz göre göre üstüne kırdı hızlı olduğum için kılpayı geçtin yoksa bariyerlerdeydim bu gidişle daha binmeyecem heralde motora

Nossa mano: vay canına kardeşim.

Olha cuzão: ibneye bak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

Olay 2019'dan.. Sosyal medyaya dün düşmüş .. Arama yaptım bulamadım forumda..

www.hurriyet.com.tr/dunya/brezilyada-feci-kaza-hizla-gelen-arac-motosiklete-carpti-41284581

Nossa mano: vay canına kardeşim.

Olha cuzão: ibneye bak.

Brezilyada araçların ön camı dahil çok koyu filim kaplamadır. Geceleri görüş çok zor olur. Otobanda böyle kazalar çok fazla oluyor burada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar