[Osmaniye - MT]

selam tüm osmaniye mt ressam kardeşim cevabını aldım biliyorum ben yoktum ama aradaki farkı kapatacam hergün yazıyorum artık sevgiyle kalın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alüüü

:salut::salut:
slmgazete cıktıysa yada cıkınca bana bı adet ayır serkan kardes hafa sonu ıcın soz veremem ayık gezzzzzzzzz:cat:

TAMAM SEN KAFANI YORMA KIVREMM GAZETEN AYIRILDI BILEM SEN YETERKI ISTEEE NEDEN OLMAASINNNNN BEKLIYORUZZZZ HAAAAA SENIN İÇİN İŞLERİMİ ERTELİYORUM:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
ya arkadaslar bu haftaki geziye katılamadım neler yaptınız hele bi anlatın bakimm

:salut::salut:

TAMAM SEN KAFANI YORMA KIVREMM GAZETEN AYIRILDI BILEM SEN YETERKI ISTEEE NEDEN OLMAASINNNNN BEKLIYORUZZZZ HAAAAA SENIN İÇİN İŞLERİMİ ERTELİYORUM:rendeer::rendeer:

slm kardes ıyısın bılıyorum bensızken hep oldugu gıbı sen bızım ısı kesınlestırınce haberım olsun bılıyosun mahrumıyet bolgesınde kaldık gurbet elde

arkadaşlar ben keweey super lıght 150 kullanıyorum hadi arkadaslar varmısınız bizde kendi motosiklet kardesliğimizi oluşturalım:cherry: ...

slm resıt abı nasılsın ıyısındır umarım abı bu aralar sesın cıkıyoru kendını bızden mahrum bırakma kendıne ıyı bak gorusmek umıdıyle A E O

7 mart şenlikleri

degerli arkadaşlar:

07 Mart 2008 cuma günü 09:00'da Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü ve turp festivali nedeniyle KAMOK Kadirli motosiklet kulübü olarak Kadirli belediyesinin daveti üzerine kortej geçidine motorlarımızla katılacağız.

Geniş bilgi için Yusuf kardeşimizi arayabilirsiniz.

Bayraklarımız unutmayalım.

esen kalınız.:rendeer:

Osmaniye İl Temsilcisi
Bilgi için teşekkürler Ahmet abi, elinize sağlık. Cuma günü saat 9 da kulüp binasında görüşmek üzere.

kortej mükemmeldi yine estirdik kadirliyi.katılan herkese cok teşekkür ediyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam Arkadaslarr Iyi Gcler Yaa Reşit Yaaa Sen Beni Görmesen Iyi Olcakk Yaa Vurursun Murursun Dayii Kus Bakma Gerckten özür Dilerim Ustamız Hasta Oldu Yataktaydı Ben Tektım Gelemedım Senın Canın Sağolsun ölümüne Gangayıkk

hiç öle bahane olmaz seloo sen söz vermiştin bu bir... ikinci olarakta adam felemiyoruz diye bir haber eder en kötü şartta e-mail atar gözüme görükme yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
kus bakma

hiç öle bahane olmaz seloo sen söz vermiştin bu bir... ikinci olarakta adam felemiyoruz diye bir haber eder en kötü şartta e-mail atar gözüme görükme yani

yaa hec dme ne dersen haklısn ama ıstee oldu bı kere yogunduk yaa kus bakma kıvrem cezamıs neyse cekmeye hazırızz..... operım gozlerındenn:p

est. en azından haber etseydin sorun olmazdı.neyse sorun değil bende öptüm

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam arkdaslar iyi akşamlarr nisan ayının ilk pazar günü 6 nisan pazar günü ERZİN -İÇMELER MEVKINE GEZİ DÜZENLEYECEZ BUYRUN GELİNNNN

Forumdan Uzaklaştırıldı
ok dayi gelmeye calışın bende işte latif abinin yanına bi gideyım ne yapalımdiye

selam arkadaşlar yarın osmaniye üzerinden antebe geçeceğim 10:00 gibi bana çay ısmarlayack birilerini arıyorum (airman)ahmet abi galiba kadirlide yoluma ters düşüyor osmaniyeye selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar