[Osmaniye - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seloyamaha80

selam arkadaşlar yarın osmaniye üzerinden antebe geçeceğim 10:00 gibi bana çay ısmarlayack birilerini arıyorum (airman)ahmet abi galiba kadirlide yoluma ters düşüyor osmaniyeye selamlar

selam yaa hamet abi ben seni gördüm tam yanına geldim sen motor binip gittin ben orda kalakaldım kısmet abi ama kus bakma cay nedemek abi ya varlığınıız yeter sizin herzman beklerızzz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arakdaslar 6 Nisan Pazar Günü Erzin - Içmelere Gezi Düzenliyecegiz Buyrun Hepinizi Beklerımmm Aeo Lun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar 6 Nisan Pazar Günü Yapacagımız Gezi Bi Olaydan Dolayı 13 Nisan Pazar Gününe Ertelenmiştir Haberirniz Olsun Kazasız Belasız Iyi Günlerrr

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam Mıleet Hayırdır Yaa Kımse Uğramaz Oldu Buralaraaaaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
ok abi anladım tabiki eklerımm

Mersin İl Temsilcisi
mersinden sımsıcak selamlar kardeşlerim. ama buralar bayağı sessizleşmiş. hayırdır?

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok yok arkadas haklı ne zmandır kımse gelmıyordu

Forumdan Uzaklaştırıldı
13 Nisan 2008 Osmaniye Honda Cbf 150 'LER Konusuyor

:cat:13 NİSAN 2008 OSMANİYE HONDA CBF 150 'LERKONUSUYOR

MAKINEDE Bİ KESME OLMASA MAKINA YOLA SIĞMAYACAK AH Bİ KESİCİ İPTAL OLSA NE VARR .....

CELALETTİN ABİ MAŞALLAHIN VAR ARKANDA 85 KG BİRİSİ VAR AKLINDA
OLSUN =))=))

GRUP OLARAK GEZMENIN TADI SÜPER OLUYOR .......

MAŞALAH KEYFİMİZDE YERİNDEYDİ..

ABİ MOTORUNUZ NERDE Bİ FOTOGRAF CEKTIRMEK ISTIYORUMDA........

GÜZEL OSMANİYE'MİZDEN GÜZEL Bİ GÖRÜNTÜ...

HEPİNİZE COK TEŞEKKÜR EDERİM KAZASIZ BELASIZ İYİ GÜNLER ..........:cat::bounce::pr:

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler. Reşit elindeki sigarayı görmediğimi sanma !... Onun hesabını sorcam sana. Bu arada bir konuya da açıklık getirmek istiyorum. Reşit sizin bu hafta sonu yapcanız bu proğramdan bahsetmişti ve geçen haftadan konuşmuştuk, zorkuna gidilecekti ama arkadaşlar havanın henüz yeterince ısınmadığını ve üşüyeceklerini söylediler, çoğunluk öyle söyleyince bizde uymak zorunda kaldık. Bu durumdan dolayı çok özür diliyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda daha güzel bir ortamda bir araya geliriz. Herkese selam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
inş yusuf abim herzman basımızın üstünde yeriniz var herzman beklerız tabiki ne yapalım sağlık olsun her işte bi hayırr vardır derler ben ona inandım onun için kader kısmet hepinize selam olsun bi daha gezilere inşş...

aannaamm nerde bu osmaniye mt :silent:
bi de senden baska kimse gelmesmiş gesiye sallamazlarmış bizim gezimizi wallaa küserim osmaniye yee ::miiz::

slm latıf abı bu gezınızde mersının nerelererını gezmeyı planlıyorsunuz acaba ben su anda mersındeyım sızınle beraber gezmek cok ısterdım ama nerde ne zaman buluncanız konusunda bı fıkrım yok o yuzden rahatsız edıyorum sayet o gune daır bı aksılık cıkmazsa sızınle yuzyuze tanısmak ısterım ıyı geceler abı saygılar :cat:HANEDAN:cat:

abi nereye gidilecek hiç bilmiyorum mersinli markadaşlarla tanışırız dedik bizi kabul etmediler ne olacak bilmiyorum bende

abi nereye gidilecek hiç bilmiyorum mersinli markadaşlarla tanışırız dedik bizi kabul etmediler ne olacak bilmiyorum bende

latif abi ben gezi hakkindaki ideolojik ve stratejik cozumlememi pazar gunu aciklayacagim... merak etme yaparisss biseylerrrrr... allah tekerine zeval vermesinnnn:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar