osmaniye,dörtyol,iskenderun,hatay,adana ve tekrar kadirliye dönüşş

Osmaniye İl Temsilcisi
Reşit kardeşim ellerine sağlık fotoları yüklemişsin. Benim daha yeni bakma fırsatım oldu.

Reşit kardeşim ellerine sağlık fotoları yüklemişsin. Benim daha yeni bakma fırsatım oldu.Çok uykusuz ve yorucu bir gündü ama herşeye rağmen dolu dolu ve eğlenceli bir gün,hafta sonu idi.Petroldeki kısıtlı ve rezil uyku ve arkadaşındaki kısacık uyku o kadar tatlıydı ki. Hocama aramıza katıldığı için, arkadaşına bize evini açtığı için, arkadaşının öğrencilerine bize kahvaltı hazırladığı için, petrolcü abiye bize kahve yaptığı için, mersinli scooterci arkadaşlara bize eşlik ettiği için ve son olarak kadir abiye yemek için teşekkür ediyorum. Bu arada toplam yapılan km 550, onu eklemeyi unutmuşsun, belki merak edenler olur diye eklemek istedim. Yeni gezi ve cross görüntülerini de bir an önce atarsan çok sevinirim.

Son düzenleme:
hasancolakefeDostum Reyhanlı'nın neresinde oturuyorsun seni çıkartamadımda ?
Reyhanlının göbeğinde oturuyorum abiciğim YAMAHA FJR 1300+200 cc KROS+180 cc ATV +HONDA 125 motorlar ile 3 oğlum ve eşim dahil hepimiz motorizeyiz her hafta pazar sabahı hatayın dağlarında su kenarında çam ağacının dibinde asfaltında beni görebilirsin karşılaşmak dileğiyle selamlar:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hasancolakefe,Reyhanlı'da Fjr göremiyorum,biras kendinizi tanıtırmısınız Ad,Soyad ?

hasancolakefe,Hocam şok'un yanındaki kırtasiye seninmiydi ya,hatta yeşil bir cross duruyor neyse sevindim.

hasancolakefe,Ben Reyhanlı'lı değilim,Antakya'da öğretmenlik yapıyorum.

Ressaaaam, öldürdün beni bu haberi vermekle:pr: Bu hafta sonu benim büyük kız YDS 'ye (yabancı dil sınavı)giriyor. Küçük kız da SBS'ye (ilköğretim okulları seviye belirleme sınavı) giriyor. Size katılamayacağım. Yahu ne şanssızlık bee. Neyse, bunun intikamını da tek başıma veya Serkan'ı alarak Antalya turuna çıkarak alırım herhalde:p

abi saglık olsun.birsonraki haftada bişeler yaparız o zaman katıllırsın.motorcunun kralı sensin seni tebrik ediyorum.sen motor, insan , ayrımı yapmadan insan olarak arkadas olarak,motosiklet ortak sevdamız oldugu için insanları ayırmadan bakıyorsun fakat senin gibi düşünen ve uygulayan pek az insan var.... seni bunun için buradan tebrik etmek istiyorum sen herşeyile mukemmel bir insansın.saygılarımı sunuyorum gelmen bizi cok mutlu etti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar