Motorumla trafiğe ilk çıktığım zamanlarda bu insanların bize karşı aldırmazlığına baya içerlemiştim.Hatta izmirde bir 206 nın arkasından kaskla koşturduğumu bile hatırlıyorum

Zaman ilerledi reflekslerim gelişti ama içimde herzaman bir kin söz konusu bu insanlara karşı ve bunların yaptıklarını kişisel olarak algılamamak lazım misal arabalara karşıda aynılar..Bunun için daha dikkatli olmak gerekliyor sanırım..Ve aman diyeyim sakın hırs yapıp peşinden gitmek sıkıştırmak gibi eylemlerre girmeyin, kötü sonuçlar doğurabilir...
Geçenlerde bir sabah trafiğin hareketlenmeye başladığı saatlerde, bi yerden dönüyordum arabayla dolmuşçunun biri yol kesercesine sol şeride attı kendini tabi motosikletten kalma reflekslerin faydasıyla bu durumu atlattım..Ama motosiklet ten kalma kinimlede amcayı sollarken hani argo tabiriyle dolmuşun ön tamponundan toz aldım ama amcayı görüceksiniz kaldırıma çıkıcaktı ışıklarda durduk yanyana nasıl bakıyor..İnsan sonradan sakinleşip düşününce yalnış olduğunu düşünüyor daha uygar daha demokratik çözümler üretebiliriz belki ama zaman ve sözü geçen bir topluluk olmalıyız...
Trafikteki tüm arkadaşlara sağlıklı ve mutlu yolculuklar dilerim :rendeer: