Ormancı Türküsünün Doğduğu Belen Kahvesi'ndeydim

güzel hikaye güzel yerler.
bu yaz tatilde oraya da uğrayacağım.

Yoldaşlar benim hayalim karadeniz turu bunun için kendime bir transalp 650 aldım umarım bu sene havalar iyice ısınınca oralara doğru yola çıkarım. Önce askerlik yaptığım yeri görmek istiyorum Amasya 15. er eğitim tuğayını daha sonra artvine doğru gitmeyi hayal ediyorum.

Ya yapmayın böle gezmeyin gezersenizde yazmayın ama.. Bizde insanız demi. Böle mi çeker bi insanın canı ama :mrgreen: .. Çok güzel bi gezi olmuş :cat: . İşallah şu sınav temposundan okuldn biraz vakit bulabilirim bende senin yollarından giderim..

Hoca, Ovayı cekicektin türküdeki, bide kahvede dama oynayan iki adamı ceksen, cok orjinal bişi olurdu. Altınada türkünü sözleri ekliyceksin.. Off..

kaptan,sana yeminle söylüyorum o türküde geçen yeri ben antakya belen diye biliyordum,seni tebrik ediyorum öpüyorum kutluyorum.Ormancıyıda iyi çalar söylerim hani ud la kankim kılıçbalığı şahit tir.Resimler için teşekkürler ellerine sağlık

walla güzel olmuş kardeş yüreğine sağlık.İnşallah bende görmek istiyorum orayı:cat:

bu parçanın tarihini de öğrenmiş olduk eyw.

bu arada şu güzelim ybr yi de güzelim tipini değiştirip yeni tasarmında tipsiz bi hale getirdiler ya yuh olsun diyorum. kötüleşen tasarımlara örnek mersedes gibi ve bmw nin yaptığı hatalar gibi. eski tasarımı olsaydı çoktan almıştım.

çok güzel yapmışınız gerçekten bizim köyümüzü bu kadar güzel tanıtmanızdan çok sevindim:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar