[Ordu - MT]

siz bu gidişle anca buluşursunuz paylaşım felan yapamazsnız.zaten sheltox motorunu çok özlemiş gibiydin telde. gözün foto felan görmüo anladığım kadarıyla. neyse cuma günü altından alim o motoruda gör sen :D:mrgreen:

Nasıl da yaptım motoru:)

Bu arada Rize ye götürdüm benm sezonum bitti :)

halloldu hiç bişe çıkmadı yenısını takıp yolladılar bende annamadm:silent:

orduMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt

kurban_bayrami.jpg

Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız

TEKİRDAĞ/TRAKYA MT

a000002.gif

kurban2li4.jpg

Koyun_inek_kurban_bayrami.jpg

koyunkavurmahw0.jpg

NİCE MUTLU bAYRAMLARA:)

Adana İl Temsilcisi
Ordu MT'nin Yeni YILINI En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

merhaba arkadaslar ben korgandan kemal aranızda olamktan mutluyum evet burda nelr yapıyoruz daha okumadım ama hepınzle tanısmak ve gezılere katılam ıstıyorum ıyı aksamlar

:queen:alooooooooooooooooooooooooo mıllet nerdesınızyaa bende burdayım bende varım bende ozrduluyum deyen buraya gelsın ben geldım kımsecıkler yok nerdesınz yavvvv alooooooooooooooooooooo:queen:

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin :) Giresun/Tirebolu Doğan (ÇaKo)
Ama Rize liyim :) Burda okuyorum :) ORDu MT her zaman ziyaretime gelir buralara:)

saol tsk kardesım senınle derbı hakkındada konusmustuk tsk gorusmek uzere ordulular burayaa

ALMışsın demek :) Motorundan memnun musun bari :) Ben de ORDu da bi kırmızı Hyosung war onun peşindeyim :)

evet hemde gayet memnun krdesım bana yeter vallahı bır ara orduda yada ortada bıryerde bulusuf motor gezısı duzenleyelım arkadsım ne dersın haa hem motorlarımız hakkında bılgı alısverısı yaparız ne dersın

slm arkadaşlar ben aslen orduluyum istanbul 93 ten beri izmir deyim halen izmir de yaşamaktayım sizleride motorsiklet net de görmekten mutluluk duyuyorum karadenize hersene muhakkak otomobillerle geliyoruz gezmeye nasipse bu sene arkadaşlarla nasipse motorlarla gelicez tanışmak dileğiyle saygılar

gel guzel kardesım hos gelırsın ama bos gelem maıkenelrıde getır gelınce haber goruslım guzel kardesın armaıza hosgeldın yıne kazasız surusler

gel guzel kardesım hos gelırsın ama bos gelem maıkenelrıde getır gelınce haber goruslım guzel kardesın armaıza hosgeldın yıne kazasız surusler

tabiki makinalarla gelicez kardeşim izmir mt den türkmotorize ve motordelisin den ayrıca izmir çarşı gurubu ndan arkadaşlarda katılıcak :cat::cat:

Alıntı:
derbici_52´isimli üyeden Alıntı

tabiki makinalarla gelicez kardeşim izmir mt den türkmotorize ve motordelisin den ayrıca izmir çarşı gurubu ndan arkadaşlarda katılıcak arkadsım sper olurya gelın gelın ne olursanız gelın kardeslerım burda bır camıya kuralım ordu asfaltını aglatalım :D:p

Ben motorumu sattım 2 gün önce ; Ama Dediğim gibi şimdi Hyosung alacağım Ordu da var bi tane olmazsa İST taraflarından alacağım!
oLMazsa da siz beraberce ziyaretime gelirsiniz :) zaten mesafe 89 km :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar