Öperim yanağından ben bu savcı kardeşimin!!!!

Savcı olay yerine motosikletle gitti

BURSA Cumhuriyet Savcısı Murat Avcı, Uludağ eteklerindeki ölümlü bir olaya arkasına bindiği motosiklet ile gitti. 2 saat yürüdükten sonra düşerek ölen kişinin cesedine ulaşan Savcı Avcı, gerekli işlemleri yaptıktan sonra aynı şekilde döndü.

Bursa Adliyesi'nde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Murat Avcı, dün Uludağ eteklerinde yürürken düşüp ölen Seyit Öztürk’ün cesedine ulaşmak için Zeyniler Köyü’ne kadar araç ile gitti. Avcı daha sonra yolun dar olması nedeniyle cesedin bulunduğu bölgeye Adem Demir adlı köylünün kullandığı motosikletin arkasında gitti.

Motosikletin geçemediği patika yolda 1 saat giden Savcı Avcı, düşerek ölen Seyit Öztürk’ün cesedine ulaştı. Daha sonra gidecekleri yerin 2 saat uzakta olduğunu öğrenen Savcı Murat Avcı, yaklaşık iki saat patika yolda yürüdükten sonra cesede ulaştı. Burada ifade alan Savcı aynı şekilde döndü.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11724504.asp

Ölene Allahtan rahmet geride kalanlarına başsağlığı diliyorum.

Not:Konuı her ne kadar haber görünümünde olsa da,benim savcı kardeşimi yanaklarından öpüp vazife aşkını kutlama isteği ile bu başlığı açmam bir çelişki oluşturmaktadır.Sorun teşkil etmesi halinde moderatör kardeşlerim gereğini yapacaklardır.

Not:yaşamın kendisi yaman bir çelişkidir,çelişkileri algılayıp çözmek ise insan olana mahsustur.

Kesinlikle katılıyorum..
Bu devirde devlet memuru olmayı yan gelip yatmak sanıp aldıkları paraları helal diyerek coluk cocuklarına yedirenler iyi okusun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkes görevini layıkıyle yapsa zaten Atatürk ün hayali muassır medeniyetler seviyesine çıkmıştık....

Tebrikler... :cat:

Keşke her bürokrat bu savcının yaptığıgibi yapsa;bu düşüncelere sahip olsa...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte görev aşkı buna denir,her kuruşu helal olsun
Alp tunay ve Cerrahiye sonuna kadar katılıyorum:cat:

devleti soyanlardan yolsuzluklardan rantlardan bıkmışken , böyle bir haber okuyabilmek çok güzel... milyonda bir şans gibi birşey

ne yazıkki "Atam izindeyiz" cümlesini bazılarımız yanlış anlıyor ve o şekilde uyguluyor... Helal olsun oyle çalışan memura, işciye emekçiye!!!::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

görevine aşkla yapan insanlar çok bu sadece küçük bi örnek.
geçen gün ameliyat oldum ve operasyonu yapan Prof. Dr ertesi sabah saat 05:30 'da odamdaydı ve nasıl olduğuma bakıyordu. sonra hemşireye sordum ki her sabah hastaneye o saatte gelirmiş...

Motosikleti
Hornet
Helal olsun..dün başka bi başlıktada savcı hırsızları dava ettiğinden bi arkadaşımızı azarlamış..
şimdi 2'side savcı ikiside nerdeyse aynı Maaşı alıyordur..
Biri yatıp kavun karpuz büyütürken,biri hakkıyla evine ekmek götürmeyi tercih ediyor..En güzelide hala böyle kişilerin olduğunu bilmek,ne kadar azda olsalar :pr:

:cat::cat::cat:
:rendeer:

Helal olsun savcımıza. İşini bu derece iyi yapan kişilerin oldugunu bilmek güzel. Umarım diger meslekdaşlarına ve farklı meslek dallarında görev yapan memurlara örnek olur.

Burada esas ayıplanması gereken konu devletin savcısını bir vakaya helikopter
ile en yakın noktaya bırakamamasıdır,malumunuzca her türlü angarya işlere
araç ve vasıta ayıran devlet savcısına bile eziyeti reva görebilmektedir...

Savcımızı tebrik ederim :cat: keşke tüm görevliler savcımızı örnek alsa :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar