Online Para Kazanma(tamamen yasal)

ilk önce bir paypal hesabı açıyoruz
www.paypal.com
Sonra şu linke tıklayıp çıkan siteye üye oluyoruz
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=king16

sonrada survey deyip good super gibi yorumlar yazıyoruz her surveyde 4$ geliyor hesabımıza 75$ olunca PayPale aktarabiliyoruz
Not:25$ civarında yeni surveyler çıkmıyor o zaman da Refer friends deyip çıkan linki bir foruma koyuyoruz(benim gibi)tıklandıkça 6$ geliyor yardım edin şunu 75$ yapayım:mrgreen:

Son düzenleme:
Şu internetten zahmetsiz para kazanma başlıklarını görünce hep gülesim gelir. yok reklama tıkla para kazan , yok wallaha garantili , şöyle güzel böyle kolay ,yok Billy Gates servetini dağıtıyor. Billy Gates servetini neden dağıltsın.mal mı bu adam ? yani uydurulacak hikaye bulunamadımı ?

Dostum önce para kazan , para kazandığını ispatla sonra böyle paylaşım aç.
Yok illaki referans arkadaşları arıyorsan farklı farklı internet cafelerden yeni yeni üyelikler yapıp , kendi account'una kendin tıkla.75 Dolarlık ödeme gelirse , o zaman paypal hesabına mı gelir , çek mi gelir , onu paylaş , o zaman hiç merak etme gören peşinden gelir.öbür türlü sözden öteye gidemeyen iddialarla bir sonuca ulaşamazsın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biz boşamı okuduk la..:mrgreen:

::
Şu internetten zahmetsiz para kazanma başlıklarını görünce hep gülesim gelir. yok reklama tıkla para kazan , yok wallaha garantili , şöyle güzel böyle kolay ,yok Billy Gates servetini dağıtıyor. Billy Gates servetini neden dağıltsın.mal mı bu adam ? yani uydurulacak hikaye bulunamadımı ?

Dostum önce para kazan , para kazandığını ispatla sonra böyle paylaşım aç.
Yok illaki referans arkadaşları arıyorsan farklı farklı internet cafelerden yeni yeni üyelikler yapıp , kendi account'una kendin tıkla.75 Dolarlık ödeme gelirse , o zaman paypal hesabına mı gelir , çek mi gelir , onu paylaş , o zaman hiç merak etme gören peşinden gelir.öbür türlü sözden öteye gidemeyen iddialarla bir sonuca ulaşamazsın

10 numara cevap katılıyorum::plus1::::plus1

35 dolar felan var sen tıkla siteye üye ol bende senin linke tıklarım

tamam yarım saat içinde üye olurum bak bakalım artacak mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 PM ----------

tamam üye oldum şimdi ne yapacağım link varmı

işaetli yere tıklayıp linki kopyala yapıştır yapıyorsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:32 PM ----------

para arttı teşekkürler linkte refer friends bölümünde

işaetli yere tıklayıp linki kopyala yapıştır yapıyorsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:32 PM ----------

para arttı teşekkürler linkte refer friends bölümünde

kardeş bu benim paypaldan çekip seninkini yatırmıyor demi :cherry: yanlışlık olmasın sonra
(hemen kontrol ettim :queen: paypalımı sorun yok )

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar