Önceki yaşamınızda kimdiniz? ( lütfen ciddiye almayalım:)

tıkla ögren.

http://www.diyadinnet.com/modules.php?name=Onceki_Yasam

ilk once benim :cherry:
Teşhis:

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie.

Bugünkü Güney Latin Amerika civarında bir yerlerde 800 civarında doğdunuz.

Bir cengaver, avcı, balıkçı veya adakları icra ediciydiniz..

--------------------------------------------------------------------------------

Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:

Seyahat etmeyi ve araştırmayı hep sevdiniz. Bir detektif veya casus olabilirdiniz.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Sevme, mutlu olma ve şevk duyma yeteneklerinizi geliştirmeli ve bu duyguları bütün insanlara yaymalısınız.(ooolduuu canımm hemen emrin olur) :cherry:

Anaaaaa ben çinliymişim ve süvari.Acaba süvarinin çinde maaşı ne kadar :cherry:

sende potansiyel var fark ettim zaten bende. kesin yakında çin işi bir ürün satarsın sen :queen:

merak edip bende baktım ama sonucu söylemesem daha iyi :) ben kendi tahminimi söyliim size. tam bir deniz ve güneş tutkunuyum. bu önceki hayatımdan kalma bir tutkuysa çok büyük bir ihtimalle önceki hayatımda DUBA'ydım. gövdenin yarısı suyun içinde yarısı güneşe karşı. ooohhh. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar