Frene bastığımda öne yıkılma çok yapıyor amortisorlerden şüpheleniyorum buda sebeb olabilirmi acaba serviste ayarları oynanmış olabilirmi servise giderken birşey yoktu?
Adam diyor kaza yaptım servise gidene kadar bir sıkıntı yoktu ne olduysa o yetkili serviste oldu bitti şu servisler den hiç hazetmiyor sağlam bırakırsın sırunlu teslim ederler bilerekmi yapıyorlar günahını almim hep bize para kazandırsın miletin cebindeki paraya göz dikmiş gibiler hadi bu dünyada kendini mal sahibini kandırdın ulan herkesin bir hesab günü var kime fayda
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
En basit bir ramazan ayı yol kenarında kavun karpuz satan birinden kavun aldım dayı kavun nasıl saman gibi deyil demi yok baldan tatlı çiçek gibi iyi ver dedim iftar oldu hanıma kavunu getir kesim de yiyek neyse bi kesip baktım kavun hepten odun kelek olmamış bile kendimi keriz gibi hisetmem ve içime sindiremeyen ben soluğu adamın yanında aldım dayı bu kavunu senden aldım evet valla kelek çıktı odun gibi dmezmi hepsi böyle daha ne olsun dedim dalgamı geçiyon dayı her zaman başka manavlardan kavun alırım bu seferde senden nasiplenek dedim kelek kavunu bana savunuyorsun adam mubarek ayda halen aksini savunuyor dedim gel benle sana kavun gösterimde başkaları kandırma haybiye direttikçe direti yoldan geçenlerde ne için tartıştığımızı anlamaya çalışırken adam milete sordu bu kavun nasıl diye 1 2 kişi demezmi dayı kelek kavunun neyini savunuyorsun bal gibi kelek kavun satılırmı adam halen diretiyor son cümleyi kurdum ulan dedim 5 tl için sana yalan borcumu var şu mubarek ay günde senlemi uğraşıcam 3 kuruş için sen müslüman ALLAHIN kulu deyilmisin neden ısrarla anlamıyorsun yalan borcumu var mal ortada kaç kişiye sordun onlarda ALLAHIN kulu deyil sen böyle yalan dolanla cebine 5 tl girse ne olcak diyorum sen müslümansın ben p....ç miyim dedi ben şartel atı o zaman neden halen diretiyorsun aldı kavunu yere atı atarlanıyor benim dayıya saygı sıfır tüketi son hamle bi tekde mubarek gün ayda yere sericem dedi al 5 tl ni birdaha benden alma dedi benim almam mesele deyil burdaki bütün kavunlar bu haldeyse nasıl vebalini vericen sanane dedi
Not. yani dinden kitabtan dem vuruyor elhamdülülah diyosun ve bunları yapıyorsun hiç olmaması gereken birşey insan evlatları lafta deyil özümüzde kalalım 3 5 cebime nasıl sokarımla olmaz ne dünyamıza ne ahiretimize hep zarar