Omuz Çıkması

Bir ay önce halısaha maçında omzum çıktı. Aktif olarak Dominar 400UG kullanıcısıyım başına gelen var mı ne kadar süre daha motor kullanmamam gerekiyor. Yaşayan veya bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Omzum çıkmadı ama motorla sola yattım, omzum üzerine düştüm, korumalı mont vardı, omzum zedelendi. 3 hafta boyunca gömleğimi, t-shirtümü hanım giydirdi, sol kolum kalkmadı. O dönem yaşım 30'ların 2. yarısıydı.

Hocam gitmediğim doktor kalmadı kimisi 2 hafta dedi kimisi kullan sorun olmaz dedi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
siz yine garanti olsun diye bir ay motor sürmeyin.

Hocam gitmediğim doktor kalmadı kimisi 2 hafta dedi kimisi kullan sorun olmaz dedi

şınav çekebiliyorsan, 5-6 kilo dambılla omuz egzersizi yapabiliyorsan motora binersin bi şey olmaz; ama yok bunları yapamıyorsun o zaman fizik tedavi ya da egzersizlere...

Kolunuz omuzunuzdan çıktı ve taktınız mı? Eğer bu ilkse kapsül zedelenmiştir ama bir dahaki sefere yırtılırsa artık çok kolay çıkar ve bankart ameliyatı gerekir. Başıma gelen bu.

Kolunuz omuzunuzdan çıktı ve taktınız mı? Eğer bu ilkse kapsül zedelenmiştir ama bir dahaki sefere yırtılırsa artık çok kolay çıkar ve bankart ameliyatı gerekir. Başıma gelen bu.

Evet hocam omuzdan çıktı hastane de taktırdım Bankart ameliyatını duydum o duruma gelmemesi için nelere dikkat etmem gerekli

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

şınav çekebiliyorsan, 5-6 kilo dambılla omuz egzersizi yapabiliyorsan motora binersin bi şey olmaz; ama yok bunları yapamıyorsun o zaman fizik tedavi ya da egzersizlere...

Fizik tedavi uyguladık sonrasında ortapedi doktoru bırakabilirsin dedi

kapsül ne alemde ? dokuda yırtılma varmı ne alemde? sadece omzum çıktı demenin baya bir senaryosu var.bende yaşadım gençken 18 20 yaşında.o zaman kas grubum esnek olduğu için yırtılma vs olmadı kapsülde sağlamdı.hiç bir şey olmamasına rağmen ameliyat şart diyen dr larda vardı asla diyen dr lerde.en az 3 kişiye göstericeksin.sargıda olduğunu düşünüyorum oda yanlış olmasın 3 hafta kadar kalıyordu.daha aonra tedavi ile açılma güçlenme vs oluyor.aynı sakatlık olabilir ama herkesteki hasar ve yaş etkeni çok farklı.gençken 0,hasar atlattım ama şu an olsa illaki bir yerim yırtılırdı yaştan vs ötürü.motor en az 1 ay sürmemen gerekiyor

Doktorlar mr gerek yok dediler tekrarlayan çıkma değil ilk seferde çok bir şey olmaz diyip gönderdiler

Evet hocam omuzdan çıktı hastane de taktırdım Bankart ameliyatını duydum o duruma gelmemesi için nelere dikkat etmem gerekli

Çok bilgi verebilecek durumda değilim ama bir daha çıkmamasına dikkat edin. Sporla da bağların kuvvetlenip çıkmasının zorlaştığını duymuştum. Ben ikinci çıkışından sonra artık çok kolay çıktığı için ameliyat olmak zorunda kaldım ve 13 senedir hiç sorun yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar