ölürsün gülmekten :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aşağıda gördüğünüz yazı bir dürümcünün reklam afişinden alınmıştır sonuna kadar okuyun :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
komik filan değil ben bu yazının altına imzamı atarım.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
çok ciddiyim
üniversite yurdunda tavuk vermişlerdi ogün meğer iyi pastörize edilmemiş akşam bende hafif bir mide bulantısı vardı gittim erkenden yattım. sabah kalkarım ki koridorlar tuvalet filan bakılamayacak bir manzara meğer yurdun tamamı zehirlenmiş hastaneye kaldırılmış benim uykum da ağır, haberim yok. 2 kişi zehirlenmemiştik o yemekten biri 110 kg lık bir arkadaştı ben de vücudunda gram yağ olmayan biriyim. ama tereyağıyla mısır ekmeğiyle büyüdük dokunmuyor çok şükür. böyle şeyleri bol bol yiyecen adamın yüzüne kan gelir, kuvvetine kuvvet katar.
dedem dayıma her gün bir kase balı tereyağıyla karıştırır eliyle yedirirmiş. ne oldu, kapı gibi adam oldu bir vurduğu bir daha iş göremez hale geliyor :D
keşke bizimkilerde öyle yapsaydı da az daha sağlam bir fiziğimiz olsaydı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hacı doğru diyosun da o dediğin şeyleri yiyenler dağın ormanın temiz havasını soluyup hormonsuz meyve sebze yiyip bütün gün çalışıp yediklerini aldıklarını harcarlardı ama biz? eksoz gazı soluyup sanal yiyecekler alıp hormonlu bezleniyoruz üstüne oturup oturup şişiyoruz (ben 65 kiloyum bu arada) neyse bunlar bir yana yazı komik bence kullandığı uslüp itibariyle bana göre en azından

valla ben de tuttum bu reklamı iyiymiş ehe ehe ehe:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu başlığı görünce bir tekerleme vardı da o aklıma geldi bir vururum diye başlayan :mrgreen:

yazılanlar doğru bence.ama üslubu komiğime gitti.hele ki altındaki reklam:cherry:

Hasan kardeş sen bu yazıyı bir daha oku ülkende olanları aydın doğan gözüyle değilde yerköylü ahmet gibi gör bakalım bu adam haklımı haksızmı.

Yoksa senin deden fitnes nenende airobikmi yapıyordu sanmam

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hasan kardeş sen bu yazıyı bir daha oku ülkende olanları aydın doğan gözüyle değilde yerköylü ahmet gibi gör bakalım bu adam haklımı haksızmı.

Yoksa senin deden fitnes nenende airobikmi yapıyordu sanmam

tamer abi gazetecileri sevmediğini bilirim ama bu önyargılarla hareket edebileceğin anlamına da gelmemeli meseleye hiçbir zaman hiçbir meseleye aydın doğan ya da başkasının gözüyle bakmadım, bakmam da. benim kendi pencerem var ve her olaya oradan bakarım rahmetli dedemi ve nenemi de bu işe hiç karıştırmayalım istersen

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dürüme özgürlük! destekliyorum :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar