Oktay Motor Şişli Mağazası Açılıyor

Oktay Motor'un yeni mağazası İstanbul Şişli'de açılıyor.

Şişli Halaskargazi caddesi üzerinde yer alacak mağazada CF Moto modelleri yanı sıra Mondial ve TVS markalarına ait modeller de sergilenecek.

Çok yakında açılacak mağaza da açılışa özel kampanyalar ve sürpriz tanıtım ürünlerine yer verilecek.

Ekli dosyalar

• oktay-motor-sisli.jpg
    oktay-motor-sisli.jpg
    64.4 KB · Görüntüleme: 12,982
Hayırlı olsun, Oktay Motor güzel yatırım yaptı bu işe.

Yatırım güzeldir, Oktay Motor olduğu için servis kalitesinin de iyi olacağını düşünüyorum.

Yeri büyük ihtimal Lotus'tadır (Pangaltı'da eskiden İnci sinemasının olduğu bölgeye yapılan kompleks); Halaskargazi Caddesi'nde başka uygun bir yer düşünemedim...

oktay abi cf motorun yedek parça sıkıntısınıda çözerse bu iş tamamdır

Alternatif markaları satan ve destek hizmetlerini veren Oktay motor gibi firmaların çoğalması motosiklet camiasının hayrınadır. Büyürken müşteri memnuniyetini de unutmazlar umarım.

Kadıköy Kızıltoprak'da senelerce faaliyette olan bazı motosiklet mazazalarının bile hala 2.bi şubesi yokken , ( ki olsa şaşardım , suratları sirke satıyor, müşteri memnuniyeti diye bisey yok ) Çin markaları ile kısa zamanda 3.şubeyi açan , hemde 1 mağazası masallah 5 mağaza büyüklüğünde olan Oktay motoru tebrik ediyorum. Cf moto nasıl bi kâr'la satılıyor şuan merak eder oldum :)

Kadıköy Kızıltoprak'da senelerce faaliyette olan bazı motosiklet mazazalarının bile hala 2.bi şubesi yokken , ( ki olsa şaşardım , suratları sirke satıyor, müşteri memnuniyeti diye bisey yok ) Çin markaları ile kısa zamanda 3.şubeyi açan , hemde 1 mağazası masallah 5 mağaza büyüklüğünde olan Oktay motoru tebrik ediyorum. Cf moto nasıl bi kâr'la satılıyor şuan merak eder oldum :)

Kızıltoprak'ta bir tek Yamaha servisine gidiyorum, servisin sahibi ve aynı zamanda ustası Gökhan bey gayet ilgili ve güler yüzlü, belki istanbulda en iyi yamaha servisi diyebilirim oraya, şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Ama diğer dükkanları bilmiyorum. Hasanpaşa tarafındaki mağazalar bana daha rahat geliyor, motoru bir yere parkedip tekrar motora binmeden AVM'de gezer gibi bütün mağazaları gezebilme imkanı var, hasanpaşa bir nevi motosikletöiler için AVM haline gelmiş.

Bugün açılışları vardı. Dükkan baya kalabalıktı. Çok güzel yere mağaza açmışlar. Motor harici aksesuar da var mı acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar