Oktay Motor Ataşehir şubesi çok yakında açılıyor!

Oktay Motor yeni şubesini Ataşehir'de hizmete açıyor.

Oktay Motor'un ikinci şubesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir Watergarden alışveriş merkezinde satış ve servis hizmeti vermeye çok yakında başlıyor.

Açılışa özel kampanyalar için Oktay Motor hesabını takip edebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• oktay-motor-atasehir-watergarden.jpg
    oktay-motor-atasehir-watergarden.jpg
    70.5 KB · Görüntüleme: 18,108
Moderatör tarafında düzenlendi:
hayırlı olsun

hiç gitmedim servisine fakat oktay motor hakkında hiç olumsuz bişey duymadım

sanırım dürüst ve güvenilir biri

Niye Watergarden i tercih etmişlerki.Hasanpaşaya açılsa daha iyi olurdu heralde .Vardır bir bildikleri.Hayırlı olsun.

Güzel servistir. Özellikle ülkemizde ikinci servis servis kalitesini düşürür. Umarım Oktay motorda bu şekilde olmaz. Hayırlı olsun diyorum.

Hayırlı olsun, Oktay Motor'un servisi iyidir. Sym Wolf zamanı yakıt filtresiyle ilgili bir sorunumu çok kolay bir şekilde çözmüştü.

Bir gider bakarım. Geçerken uğrayıp zincir temizleteyim dedim baymotoya 80tl bayıldıktan sonra daha önünden geçmem. Yaşar motora gitmek için de trafiğe girmek gerekiyor. Watergarden iyidir.

bajaj servıslığini elinden almıstı buranın sebebını arastıranlar bılıyor

bajaj servıslığini elinden almıstı buranın sebebını arastıranlar bılıyor

Orada servis konusunda değilde hatırladığım Kuralkanın satış sistemini değiştirmesi yüzünden bayilerle Kuralkanın arası bozuldu diye biliyorum.
Yoksa iyi Bajaj servislerinden biriydi İstanbulda.

Avm içinde motosiklet satış tamam da servis işi nasıl olacak acaba !?

Orada servis konusunda değilde hatırladığım Kuralkanın satış sistemini değiştirmesi yüzünden bayilerle Kuralkanın arası bozuldu diye biliyorum.
Yoksa iyi Bajaj servislerinden biriydi İstanbulda.

sebebini biliyorum buraya yazmayım illa merak edıyorsan yazarım özelden

pea

Niye Watergarden i tercih etmişlerki.Hasanpaşaya açılsa daha iyi olurdu heralde .Vardır bir bildikleri.Hayırlı olsun.

Ducati, Triumph, Harley, Honda da orada.
Honda'nun işçiliği ucuz değil. Zaten Banabi'nin scooter'larına bakmaktan diğer müşterilerle ilgilenmiyorlar.
Diğer markaların da işçilik fiyatları malum.

Bu servislere mecburen giden müşterilerin bir kısmını kapmayı planlıyor olabilirler. Premium özel servis konseptini tuttururlarsa başarılı da olurlar.

Ducati, Triumph, Harley, Honda da orada.
Honda'nun işçiliği ucuz değil. Zaten Banabi'nin scooter'larına bakmaktan diğer müşterilerle ilgilenmiyorlar.
Diğer markaların da işçilik fiyatları malum.

Bu servislere mecburen giden müşterilerin bir kısmını kapmayı planlıyor olabilirler. Premium özel servis konseptini tuttururlarsa başarılı da olurlar.

Ben de bunu yazacaktim, Korlas ve Esengul de orada bildigim kadariyla.

Avm içinde motosiklet satış tamam da servis işi nasıl olacak acaba !?

Avmnin dışarıya cephesi var. Korlas ve harley de watergardenda. Korlasın servisi de var diye biliyorum, harley satış var da servisi bilmiyorum. Ayrıca avmlerin hepsinde eksi katlar mal kabul alanları vs gözükmeyen bir çok alan var.

Duzeltme yapayim Watergarden'da yalnizca Korlas, MV Agusta ve Harley vardi Oktay Motor geldi. Honda Watergarden'da degil capraz caddede baska bir yerde(Korlas'in eski yerinin yakininda).

Servisler de AVM'nin otoparkinda. Korlas'in ek olarak magaza katinda bir servisi de var.

Ben bu firmayı MTS takip sistemlerinin kendi dükkanlarında yaptıkları terbiyesizlikle hatırlayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar