ohhh beee sonunda benim de motorum oluyorrrr

hiç üzülmene gerek yok, bedavadan kendi kendine ders aldın hemde hiç zarar etmeden belki biraz paran ve zamanın gitmiş olabilir ama bence sevinmelisin,

hocam param hiç gitmedi, tabii arabamızın benzinini saymaysak:mrgreen: zamanda o kadar önemli değil, zaten bu iş için mutlaka zzaman ayırıcaz, bu bende biraz tecrübe oldu:cat:

sağol hocam sorma ya, iyi atlattık. ama bi ümitle gitmiştim, açıkçası üzülmedim de değil, ama iyi oldu, yoksa ilerde ben çok üzülürdüm, neyse piyasada motor çok baklıcaz artık başka motorlara...

bunlara alışsan iyi olur.. internete gelin gibi motor fotoğrafları koyuyorlar ilanlarda; sonra bir gidiyorsun PERT!!

güzel bir tecrübe olmuş senin içinde işte.. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
az Önce snn eLaman ı denemekk için bi Msj Yazdım :) Takasta 2,100 ytL Çekio :D 150 Zat Veriim sana bi tane dedim onuda 850 den sayıyo :D Yüyü nen Dedim :D

az Önce snn eLaman ı denemekk için bi Msj Yazdım :) Takasta 2,100 ytL Çekio :D 150 Zat Veriim sana bi tane dedim onuda 850 den sayıyo :D Yüyü nen Dedim :D

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
hocam harbi mi? korkulur sizden vallahi:queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:D aipsin kaçarmı :) Kolpatör insanlarla uraşmayı çok seferim :D dedim du benim zatı yarın biris qelcek qörmeye 1850 ye veriorm anlşırsak seni ararım 1599 demişsin 1300 lira veriri Cash On The Table Dedim :D şimdi :D

:D aipsin kaçarmı :) Kolpatör insanlarla uraşmayı çok seferim :D dedim du benim zatı yarın biris qelcek qörmeye 1850 ye veriorm anlşırsak seni ararım 1599 demişsin 1300 lira veriri Cash On The Table Dedim :D şimdi :D

süper cevap olmuş adama...:mrgreen: kulakların çınlıyo mu:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çınlasın Aha Du Cvp Yazmş :D baqiim :D

demiştim sıfırı 3250 Tl Sen 850 Veriosn nası iş die söylediği Laf :D

piizman03-02-2009 23:42

usta 3250 eskidendi 2000 liraya düstü senin motor istersen alalım sana sıfır bi zat yemin billah 2000 liraya fuarda war sıfır madem satabiliyosun alıcı isen sana indirimde yaparım

Son düzenleme:
gece gittiğin halde dikkat etmen güzel,ne diyim büyük geçmiş olsun resmen kaza atlatmışsın

Çınlasın Aha Du Cvp Yazmş :D baqiim :D

demiştim sıfırı 3250 Tl Sen 850 Veriosn nası iş die söylediği Laf :D

piizman03-02-2009 23:42

usta 3250 eskidendi 2000 liraya düstü senin motor istersen alalım sana sıfır bi zat yemin billah 2000 liraya fuarda war sıfır madem satabiliyosun alıcı isen sana indirimde yaparım

adamın niyeti belli, motoru kitlicek birini arıyo:mrgreen: hemende indirim yapıyo, bana son 1500tl ye bırakmıştı. adam harbidenden üçkağıtçı çıktı yav, allatan yarı yoldan döndük:queen:

gece gittiğin halde dikkat etmen güzel,ne diyim büyük geçmiş olsun resmen kaza atlatmışsın

sağolasın hocam:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Dur dur :D qece qece :D İş Çıktı bana :DDDDDD

İyi bir tecrübe oldu size de 2. el alacaklara da, resimlerde ne güzel kız gibi motora benziyordu halbuki. Demek ki modelliyse ve fiyatı düşükse 2 kere düşünmek gerekiyormuş.

Dur dur :D qece qece :D İş Çıktı bana :DDDDDD
hadi bakalım hocam burayada yazda cevapları bakalım neler olucak... sanada neler diyecek...
İyi bir tecrübe oldu size de 2. el alacaklara da, resimlerde ne güzel kız gibi motora benziyordu halbuki. Demek ki modelliyse ve fiyatı düşükse 2 kere düşünmek gerekiyormuş.

evet hocam, artık herşeye sazan gibi atlamıcam, biraz daha teferruata giricem artık.

Moderatör
İkinci el sitelerinde ilanı olan motorların %80'i yazılan açıklamalardan çok uzaktadır.. Bu tecrübe ile sabittir :)

Bende uğraşçam elemanla sen milleti kandırmaya devam et birde buluşma ayarlayayım bu gün:) bana bir adres verin istanbul çekmeköyde oturuyormuş buraya saat 4te buluşmaya gel diyecemde:))::queen:

Biraz geç oldu ama hemen uyarayım.İlandaki bu fotoğraf benim sattığım motora ait.Motor halen Edirne'de olup ilan sahibi ile hiç bir alakası yoktur.İlan sahibi kuvvetle muhtemel bir üç kağıtçı olsa gerek.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar