D dejavoo Katılım 20 Ağu 2009 Mesajlar 268 17 Ara 2015 Konu Yazar #1 Forumda aktif bir üyeydi.Uzun zamandır giriş yapmamış.Umarım kötü bir durum yoktur.Tanıyan, bilen var mı?
Forumda aktif bir üyeydi.Uzun zamandır giriş yapmamış.Umarım kötü bir durum yoktur.Tanıyan, bilen var mı?
Onurhan D Katılım 24 Eki 2014 Mesajlar 1,454 17 Ara 2015 #2 Ben görüşüyorum ,merak edilecek bişeyi yok Foruma artık girmeme kararı aldı sadece.
A.Türker Katılım 4 May 2015 Mesajlar 1,174 17 Ara 2015 #3 Uzun zamandır bende merak ediyordum. Kendisi harika bir insan olduğu için fazla geldi foruma okuyorsa selam olsun.
Uzun zamandır bende merak ediyordum. Kendisi harika bir insan olduğu için fazla geldi foruma okuyorsa selam olsun.
otopsici Katılım 18 Nis 2009 Mesajlar 4,287 17 Ara 2015 #4 Onurhan D' Alıntı: Ben görüşüyorum ,merak edilecek bişeyi yok Foruma artık girmeme kararı aldı sadece. Genişletmek için tıkla ... selam söyle kendisine o da trollerden sıkılanlardan sanırım
Onurhan D' Alıntı: Ben görüşüyorum ,merak edilecek bişeyi yok Foruma artık girmeme kararı aldı sadece. Genişletmek için tıkla ... selam söyle kendisine o da trollerden sıkılanlardan sanırım
something123 Katılım 6 Eyl 2015 Mesajlar 1,924 17 Ara 2015 #5 Kendisini çok kez aradım.. gelmiyor... görüyorsa lütfen... Gel canım benim... ale:
keremkrmn Katılım 3 Mar 2015 Mesajlar 978 17 Ara 2015 #6 Bende birkaç kez face üzerinden konuştum çok efendi ve mükemmel birisi, kararına saygı duyuyorum ama gözler bazı konularda kendisini aramıyor değil.
Bende birkaç kez face üzerinden konuştum çok efendi ve mükemmel birisi, kararına saygı duyuyorum ama gözler bazı konularda kendisini aramıyor değil.
D dejavoo Katılım 20 Ağu 2009 Mesajlar 268 17 Ara 2015 Konu Yazar #7 keremkrmn' Alıntı: Bende birkaç kez face üzerinden konuştum çok efendi ve mükemmel birisi, kararına saygı duyuyorum ama gözler bazı konularda kendisini aramıyor değil. Genişletmek için tıkla ... Aynen.Kendisiyle tanışmışlığımız yok ama kalite birisi olduğu çok belliydi.
keremkrmn' Alıntı: Bende birkaç kez face üzerinden konuştum çok efendi ve mükemmel birisi, kararına saygı duyuyorum ama gözler bazı konularda kendisini aramıyor değil. Genişletmek için tıkla ... Aynen.Kendisiyle tanışmışlığımız yok ama kalite birisi olduğu çok belliydi.