Odanızdan motosiklet manzaraları...

walla size bişey diyeyim mi kask yazın sıcaktan , güneşten çok iyi korunma yönetemi ama durduğun an çıkarcan kafanadan eğer durup da çıkarmazsan bittiğin adnır gölgede 45 derece olduğunu biliyoruz burda memlketein gözünü seviyim ben ya

Evet aynı şeyi izmirde bende yaşıyorum. Bi de kask siyah olunca cehennem mübarek. Her 10km de bir bakkaldan soğuk su alıp kaska ve kafama boca ettiğim zamanlar olmadı değil. Hatta bazen yazları saçları 0 a vurdurmayı bile düşünüyorum da bu genç yaşımda da kel kalma hissini tatmak istemiyorum :p

Bunlardan benden. :p

İkea'da şans eseri bulduğum resim.

Bunlarda dergilerim. :p

Her hoşuma gideni asarak Sezar salatasına çevirdiğim panom. :p

cem abi @ aparat

Valla odayı oyuncak motor garajına çevirmişsin abi çoluk cocuk görmesin valla

cem abi @ aparat

Valla odayı oyuncak motor garajına çevirmişsin abi çoluk cocuk görmesin valla

yassak gardaşım... çoluk,çocuk torun torba girmesi yasak :mrgreen: modellerin tek düşmanı var o'da kedim bir kaç tanesini tamir etmek zorunda kaldım :salut:

Odamı olduğu gibi çekiyorum, yaşama alanım şu şekil;

Masaüstüm :) Burda castrol buff'ı görebilirsiniz, forumdan reflektörlü yelek alıp buff alamayıp merak edenler olmuştu.

Sehpamın üzerinde 2 tane çopurum var.
13032012172.jpg

Cam kenarında shell advance 10-40 :)
13032012171.jpg

Kasklar, ceket ve reflektörlü yelek.
13032012169.jpg

Bugay üstadım müthiş oda.:)Tam hayalimdeki.Freestyle diye buna derim.:)
Bu arada ben sistemi çözemedim.Masa üstünde süt,zincir yağı,lens kutusu,parfüm.Bomba mı yapacağız?:)
Paylaşım için teşekkürler.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir tane tertipli adam var aranızda, evde savruk takılınıyor demek:)

Bunlarda benden: Bws ön koruma borusu boyamadan önce temizlenmiş zımparalanmış hali (boyanmış hali yok malesef heyecanıyla unutmuşum):
imag0361n.jpg

Çalışma masam :
imag0373n.jpg

Topcase ime yaptığım stop çalışmam :
Aydınlık ortamda :
imag0374t.jpg

Karanlık ortamda aydınlatma seviyesi :
imag0375j.jpg

Topcase iç ışıklandırma:
imag0376l.jpg

Onun aydınlatışı(topcase içi fotoğrafıdır):
imag0377k.jpg

Fotoğraflar koruma demiri hariç az önce odada çekildi :).
Eklemeyi unutmuşum bunlarıda taze çektim:
el yapımı devre elemanlarından yaptığım süs motosikletim:
imag0379m.jpg

imag0378d.jpg

Yapımına ulaşabileceğiniz link:

http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-[diy-do-it-yourself]/98484-model-motosiklet-yapalim.html

Son düzenleme:
Güzel bir konu açılmış, tebrik ediyorum. Benden de birkaç kare... :cherry:

img0929c.jpg

img0930c.jpg

img0933yb.jpg

img0938xw.jpg

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan abi gt250r katalogunun bile var :D varmı racinglere karşı ilgi :D

olmammı alpercim allah öldürmezse 600 cc lik 1000 cc lik motorlardan bir off road go kart hayalim halen var:cherry: lakin uygun motor bulamıyorum ölmeden yapacaklarım arasında

ama yüksek hızları sevmiyorum gibin bir konuya değinmiyorum bile elimin altına geçmesin kim olsa duramaz basar giser ,

ne o ? ağır başlı çapırcı gibilerindenmi belledin beni yoksa :cherry: ?

ohoooo elime geçmesin racıng kopuk uçurtma gibi giderim heeeçç belli olmaz sağım solum :cherry: :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

Odamı olduğu gibi çekiyorum, yaşama alanım şu şekil;

Masaüstüm :) Burda castrol buff'ı görebilirsiniz, forumdan reflektörlü yelek alıp buff alamayıp merak edenler olmuştu.
[url]http://img27.imageshack.us/img27/9808/13032012173.jpg[/URL]

Sehpamın üzerinde 2 tane çopurum var.
http://img593.imageshack.us/img593/8903/13032012172.jpg

Cam kenarında shell advance 10-40 :)
http://img198.imageshack.us/img198/8722/13032012171.jpg

Kasklar, ceket ve reflektörlü yelek.
http://img534.imageshack.us/img534/5079/13032012169.jpg

maşallah maşallah allah nazardan saklasın bu ne tertip bune düzen gıpta ettim :cherry::queen: hani bir söz vardır kardeşim af buyur sıçan yavrusunu kaybetse bulamayacak yahu belli belli bekar evi :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------

buda benim mantar pano dekorum (=

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...937441_100000928834754_908950_441820050_n.jpg

eski zincir dişli setim
eski arka fren diskim
eski egsantirik zincirim
eski arka fren balatalarım (hoş gerçi yarısından fazlası duruyor ama diski değiştirince onlarıda değiştirdim)

olmamış ama heni nerde sekmanlar, piston kolları , hani grank kolu , keçesi , tapası ,contası :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

ulen tertipli adamın hali başka beeyaaa:cherry::cat:

maşallah maşallah allah nazardan saklasın bu ne tertip bune düzen gıpta ettim :cherry::queen: hani bir söz vardır kardeşim af buyur sıçan yavrusunu kaybetse bulamayacak yahu belli belli bekar evi :cherry:
irfan abi ben şimdiye kadar bi şey kaybetmedim araya daldığım zaman buluyorum :) Böyle olmasının bi güzelliği var, odamda pek kimse bulunmuyo. Yoksa her gelen kaskları bi deniyo motorlarımı elliyo eşyalarımı karıştırıyo sinir oluyorum.

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan abi ben şimdiye kadar bi şey kaybetmedim araya daldığım zaman buluyorum :) Böyle olmasının bi güzelliği var, odamda pek kimse bulunmuyo. Yoksa her gelen kaskları bi deniyo motorlarımı elliyo eşyalarımı karıştırıyo sinir oluyorum.

haklısın kardeşim :) freeee olmak güzeldir tertip başka şey :p lakin bağlamayla elektro gitar dikkatimi çekti onları bari kaldır ayak altından :cherry: bir kakmışsın snin bağlama uzun sap iken kısa sapa dönmüş :cherry:

şu bilgisayarın önünüde aç biraz direksiyon setine yer açılsın daaaa:cherry:

Deniz üstadım.Düzenli adamsın.:) Bunu daha önceden tahmin etmiştim zaten.:)
Eee arkadaşlar yok mu başka yorumu olan.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar