O biirrrr yakın dövüş sanatları ustasıı(!)

hayırlı olsun dostum bizde önümüzdeki yaza ninjala girmek istiyoruz cıbırcı olarak:queen:

iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar :rendeer:

anladım ama gidişi güzel tabi yani şöyle diyeyim gazı son gaz sıktığınızda gerçek doyuracak bir uzama hissettiriyormu??

şu ana kadar gazı hiç tam açmadım :) ama emin ol çok güçlü bir motor, çok seri bir şekilde 110'a geliyor, geriside gelir ama daha fazlasını yapmadım.

fikir vermesi açısından, cbr125 ile en seri şekilde 80'e gelene kadar bu motor 110'u görmüş olur.

ara hızlanmalarıda son derece tatminkar. uzun süreler kullanılabilir diye düşünüyorum.

dilerim güzel günlerde kullanırsın:wiinkk:
ikincieli biraz hareketli bir model olsa alınacak bir motor ama neredeyse 600cc fiyatında açıkçası 250cc için pahalı buluyorum ama tabi binmeden o zevki denemeden sadece boş konuşmuş oluyorum:)ninja yeşiline hastayım oda ayrı bir konu:cherry:
salı gününe bende cbrı satmış olacağım sanırım artık ne alıcam bilemiyorum:silent:

anladım ama gidişi güzel tabi yani şöyle diyeyim gazı son gaz sıktığınızda gerçek doyuracak bir uzama hissettiriyormu??

ben sana şöle söliyim. 190 a çıkması çok sürmüyo :mrgreen: 2 kişiykende ben arkadaşımın arkasındayken cbr 125 de hiç gerilmedim bile ninjanın arkasına bindiğimde yihuuu hebeloooyy yöhiie falan gibi seslen çıkartıyodum buda benim sensörlerime göre gayet bayaa iyi hızlanıyor demek:mrgreen:

ninja 250 geçiş motorudur. diye tutturmuş millet gidiyor. ben 900 rr,gsf600 s, cbr 600 f den sonra sıfır ninja 250 aldım. 12 bine 2006 model 600 f imi sattım 10 bine bu motoru aldım. ORTO YOLU buldum. karizmadan birşey kaybetmeden maddi gücümün kaldıracağı en iyi motoru buldum.5 sene sorunsuz binerim. şu an 10 bin km civarındayım.

hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
fıstık gibi maşallah :cherry:

allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin motor altında eskisin : ) hayırlı olsun : )

Allah iyiliğini versin,başlığı okuyunca ''Jett lee'de motorcu diyeceksin sandım''

Hayırlı olsun,kazasız belasız.

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar :)

uzun bir süre binerim diye düşünüyorum bu motora. şu an sadece lastikleri biraz düşündürüyor beni. çabuk kitliyor.

bide uzun süreli parklarda kapalı otoparka bırakmayı düşünüyorum. geçen gun benzilikte salatalığın biri (siz anladınız onu :queen: ) üzerine oturup arkadaşına fotoğraf çektirecekti, son anda kurtardım fıstığı :p

hayır karate marate yapacak sonra başımı derde sokacak :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar