Nx500 hk. + yeni motor önerisi

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Nc de rüzgar işini kocaman bir cam ve reflektör ile cözdüm. Ancak yan rüzgarlar sorun. Bu başlıkta tartışılan konu, son zamanlarda forumda en çok tartışılan konu oldu. Bu da şunu gösterir. Sektörde bu noktada bir arz eksiği var. Bu sebeple insanlar şaşırmış durumda.
Yani titreşimsiz, konforu iyi, bakım aralıkları uzun ve kolay bakım olacak, dayanıklı, hafif ve orta sınıfta uzun yola müsait bir motosiklet şu an yok. Hepsinin bir eksiği var ve bu eksikler bu tartışmalara mahal veriyor. bu kriterlere yakın olanlarda pahalı veya servis (yedek parça) sıkıntısı var.
Şimdi insanlar şunu söyleyebilir. Tiger 900 bu kriterleri karşılıyor. Bunda haklılardır da. Elazığ da Tiger alan motosiklete nerede bakım yaptıracak?
Ya da belki Moto guzzi çok iyidir ama 2. elde sıkıtı var.
Bir de üzerine korkunç vergiler ve kötü ekonomi binince durum içinden çıkılmaz hale geliyor.
Sana Tiger'ı al dedim, almadın😀 Eli anahtar tutan adamsın Korlas filan tanımam gerekirse Erzurum'a gider bakımını yaparım deyip vuracaktın kırbacı 3 silindir 95 beygire gardaş😉 Ayrıca Foça yolunda 2.vitese düşen motoru da kapıda bir gün tutmam, o neymiş öyle🤪😂 Aynı yolu geçen sene, ben 90 okka ve full ekipman, Hatun 80 okka+full ekipman + 45 litre full alüminyum çanta ile nasıl çıktığımı ben söylemiyorum, Sen tahmin et🫣. Sadece hatunun yavaş git diye sürekli beni depiklediğini anımsıyorum😂

Son düzenleme:
Sana Tiger'ı al dedim, almadın😀 Eli anahtar tutan adamsın Korlas filan tanımam gerekirse Erzurum'a gider bakımını yaparım deyip vuracaktın kırbacı 3 silindir 95 beygire gardaş😉 Ayrıca Foça yolunda 2.vitese düşen motoru da kapıda bir gün tutmam, o neymiş öyle🤪😂 Aynı yolu geçen sene, ben 90 okka ve full ekipman, Hatun 80 okka+full ekipman + 45 litre full alüminyum çanta ile nasıl çıktığımı ben söylemiyorum, Sen tahmin et🫣. Sadece hatunun yavaş git diye sürekli beni depiklediğini anımsıyorum😂
Memecoş48 aldıracaksın bana tiger en sonunda. Gözüm 1200 lerde ama boyuma boyuma uyar mı bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar