NX4-Falcon İçin ön cam

Motorsikletime ön cam yapdırmak istiyorum orjinal parçası yok. ön cam için sanırım grenajıda değişdirmek zorunda kalacam orjinal grenajı bozmamak için Ön tarafa grenaj ve fiber cam yaptırabileceğim. İyi bir fiber ustası bulabilirmiyim sizce verimli olurmu?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu nx falcon enduro gibi durmuyor yaa
CBX250 Twisterin biraz buyugu gibi anlatsana motoru biraz

twistwerin büyüğü değilde Transalpin küçüğü gibi desek daha doğru olur. Bütün özelikleri Yukardaki linkde var ama Sürücü olarak Yorum yapmam gerekirse.Yeni başlayanlar için (endro için) yeterli bir motor Kulanımı çok sevkli Çok kıwrak amortisörler 2 kişi için bile konforlu .Şehiriçindeki çukurlarda banamısın demiyor . Park etmek için kaldırımlara çıkıp inmek çok kolay. En sevdiğim özelliği mıcırlı ve toprak zeminde gazı kökleyince arkasını çok hafif savurum ondan sonra ok gibi fırlaması. Bir endro hiç bir zaman bir cross olamaz Ama asfaltda crossdan çok daha iyi.Bozuk zemindede bir yol motorsikletinden....

nx4_falcon' Alıntı:
Yeni başlayanlar için (endro için) yeterli bir motor

motora yeni baslayanlar icin mi? hmm. ben chopper almayi dusunuyodum. ama tabi ikisinin zevki ayri. nx in sifiri ne kadar?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Endurolarıda cok seviyorum bmw kiler fena degil
NX modelini ilk defa duydum haliyle kullananda görmedim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bende bu motora hasta kalıyorum bende aprilia rs 125 var satıp bundan almayı dusunuyorum 2.el

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bende bu motora hasta kalıyorum bende aprilia rs 125 var satıp bundan almayı dusunuyorum 2.el bu arada parca sorunu oluyormu

Nx sana uygun sayılmaz seda. Bence bir tiwister 250 daha güzel gider 130 kilo 5.6 milyar üstelik 2 sene garantili çok şık. Üstelik 6 vites

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar