ns 125 mi voge 125 r mı

Merhabalar başlangıç için f/p açısından iki motorsikleti karşılaştırmak istiyorum bildiklerimi ben ekleyeyim siz de ekleme yaparsınız karşılaştırmış oluruz.
Son gelen zamlardan sonra ns125 voge 125r dan daha pahalı oldu lakin daha bilindik bir motor
Parça açısından iki motorunda parçası internette var
Voge 125 performans olarak daha önde görünüyor ns125 kasasının vogeye göre ağır olduğu da bir gerçek
Frenlemede pulsarda arka frende abs yok ama vogenin frenleri ne kadar iyi bilmiyorum
Artçı selesi olarak ns 125 daha büyük.
Pulsarda arkadan çamur sıçratma gibi bir sorun yok vogeye sonradan eklenebilen bir sıyırcı varsa büyük bir sorun değil.;
Bajaj Hint malı Voge Çin malı bir motor Pulsar parça açısından bu konuda daha dayanıklı ve uzun ömürlü duruyor.
Vogenin son hızı daha yüksek. Pulsar=114-115 Km/h Voge=120-122 Km/H
Ns 125 hava soğutmalı iken Voge de sıvı soğutma var.

Benim görüşlerim bu yönde bu iki motorda bende arada kaldım hangisi kriterlerime uygun bunun cevabını arıyorum bi yandan kendim için önemli olanlar şunlardı
Abs
Fiyat performans
Dayanıklı
Yağmurlu havalarda rezil etmeyecek
Kötü koşullara dayanıklı olması vs.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sana yakın olan servislerine bak, hangisinde içerideki tiplerle kavga çıkmadan anlaşabilirsin, bir sorunun olduğunda çözebilir ona bak ona göre karar ver.

Pulsar hakkında bir bilgim yok ama servis ağının yaygınlığı, parça ulaşım kolaylığı, piyasası falan filan Voge'den daha iyi olduğu bariz. Ben 10.000km Voge 125R kullandım, hiçbir sıkıntısını görmedim, yolda bırakmadı, freni tutmadığı, gazı yemediği, ekranı çalışmadığı olmadı. Ön arka abs, yeterli, hızlanması yeterli, son hızı ben maks 119 gördüm, genelde 85-90 seyahat ederdim üzmezdi, 2.3 litre falan yakıyordu zaten. Lastikleri kötü ama ben kullandığım süre boyunca değiştirmedim, yağmurda, çamurda, sıcakta, soğukta sürdüm kaza vs yapmadım, insan gibi sürünce bişi olmuyo zaten. Hafifliği, kıvrak, şehir içi kullanmalık güzel bi motur.

Son karar senin tabi, belki Voge'nin de piyasası oluşmaya başlamıştır NS125'ten daha çekici bi motor gibi geliyor gençlere, ben taksit imkanı var diye almıştım..

Ns125 e 158 bin tl verene kadar 198 bin tl ye ns200 alin hacim yeterliliği konusunda biraz daha uzun ömürlü olur. 125 lik vitesli motorda sürekli vites attırıp indiriliyor neden üretilir bu motorlar anlamış değilim, 125 lik sadece scooter üretilmesi daha mantikli

125 cc kategorisinde motosiklet tavsiye edemeyeceğim, ne desem yanlış anlaşılır ama motosikletimden son derece memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar