- Konu Yazar
Merhabalar başlangıç için f/p açısından iki motorsikleti karşılaştırmak istiyorum bildiklerimi ben ekleyeyim siz de ekleme yaparsınız karşılaştırmış oluruz.
Son gelen zamlardan sonra ns125 voge 125r dan daha pahalı oldu lakin daha bilindik bir motor
Parça açısından iki motorunda parçası internette var
Voge 125 performans olarak daha önde görünüyor ns125 kasasının vogeye göre ağır olduğu da bir gerçek
Frenlemede pulsarda arka frende abs yok ama vogenin frenleri ne kadar iyi bilmiyorum
Artçı selesi olarak ns 125 daha büyük.
Pulsarda arkadan çamur sıçratma gibi bir sorun yok vogeye sonradan eklenebilen bir sıyırcı varsa büyük bir sorun değil.;
Bajaj Hint malı Voge Çin malı bir motor Pulsar parça açısından bu konuda daha dayanıklı ve uzun ömürlü duruyor.
Vogenin son hızı daha yüksek. Pulsar=114-115 Km/h Voge=120-122 Km/H
Ns 125 hava soğutmalı iken Voge de sıvı soğutma var.
Benim görüşlerim bu yönde bu iki motorda bende arada kaldım hangisi kriterlerime uygun bunun cevabını arıyorum bi yandan kendim için önemli olanlar şunlardı
Abs
Fiyat performans
Dayanıklı
Yağmurlu havalarda rezil etmeyecek
Kötü koşullara dayanıklı olması vs.
Son gelen zamlardan sonra ns125 voge 125r dan daha pahalı oldu lakin daha bilindik bir motor
Parça açısından iki motorunda parçası internette var
Voge 125 performans olarak daha önde görünüyor ns125 kasasının vogeye göre ağır olduğu da bir gerçek
Frenlemede pulsarda arka frende abs yok ama vogenin frenleri ne kadar iyi bilmiyorum
Artçı selesi olarak ns 125 daha büyük.
Pulsarda arkadan çamur sıçratma gibi bir sorun yok vogeye sonradan eklenebilen bir sıyırcı varsa büyük bir sorun değil.;
Bajaj Hint malı Voge Çin malı bir motor Pulsar parça açısından bu konuda daha dayanıklı ve uzun ömürlü duruyor.
Vogenin son hızı daha yüksek. Pulsar=114-115 Km/h Voge=120-122 Km/H
Ns 125 hava soğutmalı iken Voge de sıvı soğutma var.
Benim görüşlerim bu yönde bu iki motorda bende arada kaldım hangisi kriterlerime uygun bunun cevabını arıyorum bi yandan kendim için önemli olanlar şunlardı
Abs
Fiyat performans
Dayanıklı
Yağmurlu havalarda rezil etmeyecek
Kötü koşullara dayanıklı olması vs.