NIC marka fuardan..

NIC marka duymadım kanka be...biliyorsun marka kalite ikilemi var..benim HELD 1 saat sağlam yağmurda su almıyor...HELD tekstil ürünü ve harika...korumalar mouse pad gibi dandik ama su geçirmiyor...bide içliği olmadan...iç kısmı taksam demekki 34 saat su mu geçirmeyecek...

Bende held yagusa var. dediğin gibi abi. su geçirmiyor kaç kere sağlam yağmur yedim. Deri pantolonumdan botumdan, Dayımın yağmurluğundan su geçti held den su geçmedi. NIc yarı yerliymiş diye duydum. kesimleri sağlam ama kalitesi hakkında bir bilgim yok. Bu arada Hein Gericke indirimdeymiş. Bizim arkadaşlar 130 ytl ye süper montlar aldılar. Korumaları held gibi de değil plastik. İnsanın aklını çeliyor. Tüm maaşı yatırdım zaten motora babam eve almicak beni bide bunu alırsam.

Son düzenleme:
bu gün feyizoğlundan dizlik hariç hepsi tamam. :cat:

birde lbc marka yağmurlukla beraber 350 ytl'ye aldım. :cat:

okadar baktım ama ufo mafsallı dizllik bulamadım.:silent:

hayırlı olsun güle güle kullan inş. su geçirmez verdiğin para boşa gitmemiş olur :D

nic markasının sahibiyle tanıştım iyi bi insan ürünler pakistanda yapılıp getiriliyor.ürünler iyi olmasa piyasada tutunamaz zaten fiyatlarıda uygun.ürünleri direk elden indirimli almak isteyene yardımcı olabilirim dostlar.
bu arada fuardan scoyco dizlik aldım 30 ytl feyizoğlunda 55 ytl düşünün işte :queen:

Son düzenleme:
nic markasının sahibiyle tanıştım iyi bi insan ürünler pakistanda yapılıp getiriliyor.ürünler iyi olmasa piyasada tutunamaz zaten fiyatlarıda uygun.ürünleri direk elden indirimli almak isteyene yardımcı olabilirim dostlar.
bu arada fuardan scoyco dizlik aldım 30 ytl feyizoğlunda 55 ytl düşünün işte :queen:

kanka nerden aldığını halen yazmadın yav...hemen gidip alam bende...valla 30 liraya harika...

Bende Feyizoğlu ndan Nic in yarı süet pantalonu nu almayı düşünüyorum. Daha uygun fiyat bulabileceğim bir yer var mı. Ve kullanan varsa yorumlarının bekliyorum

NİC NJ 1010 Mont - 225 ytl
44522Al.jpg

44522Cl.jpg

* MATERYAL:
* 600 D Poly Cordura kumaş
* Reissa su geçirmez kumaş
*
* KORUMA:
* Çıkarılabilir CE onaylı
* Omuz, dirsek ve sırt korumaları
*
* KONFOR:
* İklimleme
* Çıkarılabilir iç ceket
* Su geçirmez ve hava alabilir Reissa Membran
* Kolda, göğüste ve sırtta havalandırma cepleri
* Çıkarılabilir yarım balaklava
*
* ERGONOMİ:
* Bel, kol, bilek, ve boyun ayarlama kemerleri
*
* Diğer Özellikler:
* 3M scotchlite reflektör
* Su geçirmez iç cepler
* YKK fermuar

NİC NJ 1010 Mont ürününe ait yorumlar

Bu ürün için toplam 7 yorum bulundu.

20/11/2007 kesinlikle üşümeyeceksiniz
rüzgar ve yağmurda kullandım kesinlikle soğuk ve su almıyor ön baklavası sayesinde kaskın içine de soğuk girmiyor iç kısma su kesinlikle girmemesine karsılık dış yüzeyde kalıyor ancak dış yüzey biraz geç kuruyor içlikle gerçekten sıçak tutuyor çok soğuklarda sadece gömleğin üstüne bile giyseniz üşümezsiniz ayrıca baklava çıkabilir oldugundan sıcak havalarda da giyilebilir ancak boyun kısmı fazlasıyla açıkta kalıyor paranızın karşılığını fazlasıyla alırsınız arkadaşlar firma hakkında gerekenleri söylemişler kargo hizmeti söylendiği gibi hızlı.. İZMİT / KOCAELİ
Yorumu bırakan kullanıcı: EYÜP YAZICI

12/11/2007 BU FİYATA BU KALİTE
Kendim motosiklet giyim piyasasını çok iyi bilen biri olarak söylüyorum bu Nic 1010 motosiklet montundan daha kalitesiz olanları daha pahalı fiyata ,ya da bunun fiyatlarına satılıyor. Nic 1010 modeli soğuk ve darbeye karşı bence mükemmel. Uzun olmasından dolayı altan rüzgar da geçmeyeceğinden alınabilecek en güzel mont diyorum .Fermuarlı çıkabilen yüzmaskesi de bir harika .Aynı zamanda iyi bir yüz maskeside size bedavaya gelmiş oluyor . Ben bu ürünü kesin ve kesin tavsiye ediyorum.
Yorumu bırakan kullanıcı: hakan kayacan

10/11/2007 Tavsiye ediyorum
Montu mağazadan deneyerek aldım. Çok kullanışlı ve estetik bir mont. Soğuk havalarda sizi ciddi şekilde koruyan ve hiçbir şekilde rüzgar almayan bir mont. Mağazadaki yardımcı olan arkadaşlara güler yüzlü oldukları ve ilgilendikleri için çok teşekkür ederim. Kız arkadaşıma da bir tane almaya gideceğiz. Feyizoğluna çok teşekkür ederiz..
Yorumu bırakan kullanıcı: Mustafa Dikmen

09/11/2007 ÜŞEMEYE SON
Kesinlikle bu montla üşümessiniz.Çok kaliteli ve çok sağlam.Cırtlı yüz maskesi boğazınızı ve yanakları tamamen kapatıyor.Montun sırt koruması kalın bu da sürtünmeye karşı çok emniyetli.Bana göre tüm markalar arasında bu fiyata alnabilecek tek mont.Tüm motorcu arkadaşlarıma bu montla şimdiden sıcacık yolculuklar diliyorum. İstanbul
Yorumu bırakan kullanıcı: murat ışık

06/11/2007 MÜKEMMEL BİR MONT
Montu görünce şaşırdım doğrusu . Revit'in 400 - 500 liralık montlarından bile daha kaliteli duruyor . Kumaşı , içliği , rengi ve yüz maskesi fevkalede . En basit yüz maskesi 15 - 20 liraya satılırken , bunun bana göre sadece yüz maskesi 35 - 40 lira eder . Soğuk bu monta vız geliyor .Dizaynı çok güzel , vücudu sarıyor . Aynı zamanda çok yakışıyor . Korumaları çok kuvvetli . Gerçekten bu özelliği taşıyan başka ünlü bir marka montu en az 2 katı fiyatına alırsınız . Bu fiyata , bu kaliteyi hiç kaçırmayın . İSTANBUL
Yorumu bırakan kullanıcı: murat acaroğlu

30/10/2007 KARDA BİLE GİYİN
Mükemmel bir mont , vücudu öyle bir sarıyor ki karda bile motora binseniz üşümessiniz . Ayrıca yüzü saran çıkabilir özelliği olan yüz maskeside harika . Korumaları çok güven verici ,kesinlikle çok kaliteli bir ürün .Herkese tavsiye ederim .
Yorumu bırakan kullanıcı: erdem acar

15/10/2007 Tam anlamıyla kışlık bir mont
Montu kullanmadım arkadaşlar fakat feyizoğluna gittiğimde uzun uzun inceledim; daha önce kış için bu kadar uygun bir mont daha görmemiştim oldukça kalın ve vücudu saran bir yapısı var, beli uzun olduğu için kesinlikle beliniz açılıp soğuk yemezsiniz ve kışın en büyük dertlerinden biri, boyun bölgesinden oldukça fazla rüzgar alma durumu üzerindeki yarım balaklava ile ve bu balaklavanın monta sıfır oturması ile çözülmüş oluyor, bu kış için düşünüyorum, kullandıktan sonra eger bi eksiği varsa onu da yazarım. Feyizoğlu na çok teşekkürler.. Başakşehir / İstanbul
Yorumu bırakan kullanıcı: Yılmaz Kağan Gülay

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44522&ShowPane=1

Son düzenleme:
Birol güle güle kullan.Resimdeki montun aynısını bende bu önümüzdeki hafta alıyorum kısmetse.

kanka nerden aldığını halen yazmadın yav...hemen gidip alam bende...valla 30 liraya harika...

mete_han abi vallahi ismini hatırlamıyorum ama bizim sitenini standının yanında sağ tarafındaki yerden aldım.kartınıda almıştım adamın bulursam özelden atarım adres felan sirkecidelermiş:cat:

Bende Feyizoğlu ndan Nic in yarı süet pantalonu nu almayı düşünüyorum. Daha uygun fiyat bulabileceğim bir yer var mı. Ve kullanan varsa yorumlarının bekliyorum

direk yerinden al indirim yaparlar burda adres ve telefonu var
www.nicmotor.com
olmadı bana dön yerini biliyorum sahibinide tanıyorum:wiinkk:

istanbulda girmedigim motosikletci dükkanı kalmadı en sonunda yenikapıda bir suzuki bayisinde buldum ufo dizligi,adamın bile haberi yok dizlikten bende tesadüfen gördüm aldım kuzene 70 ytl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar