New Jersey'de Motosiklet Etkinliği - Resimli

hocam çok sagol paylaşım için.harika bir etkinlik olmuş, sizin geçtiğiniz köşelerde diğer yönden gelen araçlar sizi bekliyormuydu yoksa aradan kayıyorlarmıydı

böyle güzel bir çalışmayı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim harika çalışma:cat:

hocam çok sagol paylaşım için.harika bir etkinlik olmuş, sizin geçtiğiniz köşelerde diğer yönden gelen araçlar sizi bekliyormuydu yoksa aradan kayıyorlarmıydı

Geziye otobandan devam ettik, o yuzden bizim bulundugumuz seride tum girisler polis motosikletleri tarafindan kapatilmisti, kimse giremiyordu, hatta bekleyenler arasinda gruba katilmak isteyen ve benzin almak icin duran diger motosikletliler de vardi. Kimse kayamadi anlayacaginiz :)

sewgılı arkadasım amerıkadakı bu ınsanı ıcınden oynastıran motor festıval resımlerını bızımle ve ben teyze oglunla paylastıgın için tesekkurler

Osmaniye İl Temsilcisi
10 numara etkinlik, 10 numara fotolar, paylaşım için teşekkürler.

binlerce km ötede bir mt üyesi görmek insanı gerçekten heyecanlandırıyor.....

şu organizasyonu güzelliğine baksana yaa biz daha burda üç motor biraraya gelemiyoz(tamam motorumuz yok ama hiç motorcu arkadasımızda mı yok kardesim)

paylaşım için teşekkürler....

al ulen türkiyede üç motor bir araya geldimi hemen çevirme yapıyorlar

Hasan kardeşim çok güzel kareler yakalamışsın ellerine ve yüreğine sağlık.

Çok güzel ve bilinçli bir etkinlik. Bir amacı da var üstelik!! Bizde olsa, yardıranlar, tek teker yapanlar, saga sola kaynayanlar vs vs :) Sanırım bu seviye motosiklet kültürüne ulaşmamız için daha çok zaman var. Ama yavaş da olsa belli bir kültür oluşmaya başladı, ben İstanbul da bunu gözlemliyorum. Kask takmadan gezen apaçiler çok revaçta ama onlarda zamanla akıllanacaktır :) istanbuldan sevgiler Hasan arkadaşım..

Cok sagolun arkadaslar, Istanbul'da ve tum Turkiye'de gorecegiz bunlari, sizin sayenizde, sizin cabalarinizla.

Hasan

o kadar harleyin arasında ben olsam utanır dönerdim :). medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim

3. Fotoğrafda , 3.Harley'de Bir Usa Bayrağı Var Keşke Sende Kendi Motoruna Türk Bayrağı Takabilseydin Yarıs Daha Bir Anlamlı Olurdu , Paylaşm İçin Teşekkürler

eline emeğine sağlık gerçekden çok güzel şeyler bunlar bu tarz faliyetler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar