Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öyle bir sistem olacakki,kurduğunuzda dokunulduğu zaman elektrik çarpıcak hırsızı,yığılıp kalacak orada.Aslında bu teoride mümkün,durağan elektrik her zaman var,bunu statik elektriğe çevirerek metal yardımıyla iletmek gerek.
Geçmiş olsun power..
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben olayı kökten çözdüm evime yakın bir yerde motorcu bir arkadaşın garajı var ayda 30 ytl kira karşılığı motorumu garaja koyuyorum kış içinde iyi olacak çalınma derdi de yok gayet güvenli çünkü içeride honda ve bmw motorlarda var bu tip bir garaj edinemeyen arkadaşlar ne olursa olsun evin önüne bırakmayın kapalı otoparklar var bekçili falan aylık belli bir para gözden çıkarıp koyun bence
Aydın abi,hiç söylemedin ya konuşurken şimdi balına rastladım.Çok geçmiş olsun çok talihsiz bir olay.Allah korumuş. :santa:
NOT:Bende benim papatyamı duvara çaktığım 30cmlik parmak kalınlığında demire zincirliyorum.Demir çıkmaz ama zincir kesilebilir.Allaha emanet bi bakıma.Ama yazlık yer bir de site olduğu için çok problem değil gibi..En azından şimdilik.
bi cihaz varmış motora takıyomuşun çalındığında sana yerini cep telden mi ne bilim işte bi şekilde bildiriyomuş eminim daha ayrıntılı bilen arkadaşlar vardır. faydalı bişey bence. geçmiş olsun ve gözün aydın.