Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Öncelikle Herkese Merhaba

Haftasonu motorsiklet pazarına gidip motosikletlere bakıcam hobi amaçlı haftasonları 1 gün binmek için uygun bişeye bakıcam. ilk olarak mobilet ve yahut uygun bir scooter alabilirim.(hiç tecrübem yok diye bunlara yöneliyorum ilk etabda)

Alırken nelere dikkat etmeliyim ? Birde soracaklar için söyliyeyim Ruhsat, plaka, kask bunlar olacak ama ehliyet yok :cherry: ve ehliyetsiz yakalanırsam başıma neler geleceğini biliyorum ondan kendinizi yormayın.

Motosiklet PAZARINDAKİ MOBİLETLER işini görecektir,
olurda polıs bağlar ise en azından sana 500,,,1000 lıra ehlıyetsızlıkten ceza yemekten ise motoru bırakır kaçarsın daha karlı olursun :)

Hayırlı Olsun...

Motosiklet PAZARSINDAKİ MOBİLETLER işini görecektir,
olurda polıs bağlar ise en azından sana 500,,,1000 lıra ehlıyetsızlıkten ceza yemekten ise motoru bırakır kaçarsın daha karlı olursun :)

Hayırlı Olsun...

"pazarsındayı" yanlış yazmışım düzelttim teşekkürler. Polislik bir durum olacağını sanmıyorum motoru haftada 1 gün en fazla 2 saat bineceğim onun dışında yatacak motor. Süreceğim mevkii de ücra bir yer zaten teşekkür ederim cevabınız için.

öyle ise 50 cc scooter'lara bakman daha mantıklı,
en azından pek sıkıntı olmaz her hangı bır cevırme esnasında,

yok yani motor 50 cc olacagından dıer scooterlardan daha ufak durdugundan sen sadece bakkala markete gıdıyorum dersın ve yaşın itibarı ıle bırazda tebessüm edip öyle konusursan pek sıkıntı yapmayacaklardır,

yok inatçı bir memura denk gelırsen kaçarın olmayabilir...
bu küçük MOTOSİKLET ceza almaz demek değildir,
yanlış anlaşılmasın...

yok yani motor 50 cc olacagından dıer scooterlardan daha ufak durdugundan sen sadece bakkala markete gıdıyorum dersın ve yaşın itibarı ıle bırazda tebessüm edip öyle konusursan pek sıkıntı yapmayacaklardır,

yok inatçı bir memura denk gelırsen kaçarın olmayabilir...
bu küçük MOTOSİKLET ceza almaz demek değildir,
yanlış anlaşılmasın...

yaşım ehliyet almaya uygun değil 16 yaşındayım ama boyum 1.80 küçük görünmüyorum yani :) Anladım ne demek istediğinizi teşekkür ederim yorum yazma zahmetinde bulunduğunuz için.

Mobilet ile scooter kıyaslanacak olursa scooter daha mantıklı olur sessiz sessiz gezersin fazla dikkat çekmezsin .Daha mantıklı bence Karar senn kardeşim.:)

c90

Öncelikle Herkese Merhaba

Haftasonu motorsiklet pazarına gidip motosikletlere bakıcam hobi amaçlı haftasonları 1 gün binmek için uygun bişeye bakıcam. ilk olarak mobilet ve yahut uygun bir scooter alabilirim.(hiç tecrübem yok diye bunlara yöneliyorum ilk etabda)

Alırken nelere dikkat etmeliyim ? Birde soracaklar için söyliyeyim Ruhsat, plaka, kask bunlar olacak ama ehliyet yok :cherry: ve ehliyetsiz yakalanırsam başıma neler geleceğini biliyorum ondan kendinizi yormayın.
ehliyet en önemlisi
ehliyet yok motorsiklet de yok::gazla::

Mobilet ile scooter kıyaslanacak olursa scooter daha mantıklı olur sessiz sessiz gezersin fazla dikkat çekmezsin .Daha mantıklı bence Karar senn kardeşim.:)

Bakıcaz artık ama ben elden çıkarmayıda düşünüyorum çin malı bir scooter hele ki 2. el çok dağılabilir satılmayacak düzeye gelebilir ama mobilet türü plastik aksamı olmayan motorların satımı daha kolay olabilir diye düşünüyorum .

Bakıcaz artık ama ben elden çıkarmayıda düşünüyorum çin malı bir scooter hele ki 2. el çok dağılabilir satılmayacak düzeye gelebilir ama mobilet türü plastik aksamı olmayan motorların satımı daha kolay olabilir diye düşünüyorum .

Mantıklı düşünmüşssün ama haftada 1 gün binilen motorun plastik aksamına zarar verebilmen için düşman malı falan olması lazım ki hor davranasın.d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar