nedir bu hayabusa düşmanlığı bakim?

bu rada kle 500 ve zx 9 surdum ama hıc bırı honda ve yamaha kadar hosuma gıtmedı kalkış olsun gıdısı olsun yol tutusu olsun ve sureklı sorun cıkardıgını gordum zx9 mars dınamosu sorunu yasadı bır sene sonra aynıayda tekarar aynı sorun ve sadece bu degıl yanı

burner_18, arkadaşım tipsiz bulmana bişey diyemem zevkler ve renkler tartışılmaz sonuçta ama sorunlu makine dersen ona açıklık getirirsen sevinirim...ve kawa kullandın damı sorunlu diyosun yoksa duydun mu?

yazdım yaa
mısal olarak mars dınamosu bır makına bır senede bı aynı yerden sorun cıkarıyorsa zate makına demem ben o na ayrıca bu bu kadarla kısıtlı degıl kuzenımde vardı cok temız bır kullanıcıdır ama makına sureklı bır sorun cıkarıyordu suan cbr 929 var ama hıc bır sorunu yok

valla bende de var kawa ben hiç sorununu görmedim nazar değmesin(tık tık tık) ki ben sınırlarını fazlasıyla zorlarım motorumun.
bide yanlış anlama ltf de binmediğin bi motor hakkında rivayetlere göre yorum yapman yanlış bence insanları yanlış yönlendirmek gibi oluyo.
senin "motor demem" demen senin bileceğin iş ama kalkıp da şöyle bi motor boyle bi motor demek yanlış önce bi kawa kullan sonra yorum yap.
ben şu ana kadar motorunu dikkatli kullanan hiçkimseden bi eleştiri görmedim.
ama yedek parça servis konularında parça bulamayıp dışarda yaptırısan motorunu o zaman sorunlar çıkar orası kesin.
zira önceleri bu konuda kawa çok zayıftı hatta bir ara bıraktı bile. işte o zamanlarda sorun çıktıgında gidip dışarda yaptıranlar aynı sorunlarla tekrar karşılacınca kawa sorunlu olarak duyuruldu.
yok oyle bişey biraz daha hassasiyet ltf.
dersin ki tipi yaramaz,servisi yaramaz,parçası bulunmaz bunları sana sovunmam zira zevkler ve renkler tartışılmaz ve servisi zayıf ona da bişey demem ama motor yaramaz dersen o yanlış.

o motoru tipsiz bulanlar kim ya tartışmaya ne gerek var beyler bence en iyi motor süren varsa anlar zaten :) keskin çizgiymiş çizgiyi ne yapacan sen görünmüşündeki korkunçluk yeterde artar bile tartışmasız hayabusa bi numara :cat:

nerdeyse eksoz sesini telefon müziği yapasım geliyor :)

Son düzenleme:
hayabusada benım ıcın super cbr da zzr de hepsıde super makınlardır hemde ulasılamaz guzellıkteler

Hayabusa iyiydir rahat bırakın motoru güzel arkadaştır muhabbeti iyidir.

Bence bütün racing motorlar güzel ayrım yapmam.

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Hortladı bile bu arada hayabusadan bi tane mi üretildi :silent: :mrgreen:

kimmiş düşman söyleyin kılıcı, kalkanı hazırladım hadi düşmanı gösterin . yok kardeş böle bişey karamsarlık yapma hatta sana şunu itiraf edeyim gönlümde bir gt 250 r yatmıyor değil :rendeer:

yapmayın yaa Hayabusadan bahsediyoruz r1 le kıyaslanıyor. kıyaslanması gereken motor z14 tür. r1 baska 1000cc üstü baska

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar