neden gezmiyorsunuz,yada bizdenmi saklıyorsunuz

yap bi atak pınar hadi abla, ya Allah de.seni sadece motorunu hayırlarken gördük,ben başka hatırlamıyorum:bounce:sende gizem takılıyorsun:)

Bende onu diyorum zaten.. Geziyorum geziyorum ki bazen resim çeken bazı arkadaşlarda oluyo ama benim resimlerimi bana dahi vermiyo bırak siteyi :queen::queen:
Ben benim resimlerimi gördüğümde mutlu oluyorum "ahanda resim saklama alışkanlığı olmayan biri benim resmimi çekmiş ne güzel" dieee :queen::queen:

İzmir i takip et yeter..... Haftada 4 buluşma 1 gezi...... Kalan 2 gün aileye ayrımış vaziyette......:p
alp bu hafta gezi göremedim,her girdiğimde bakıyorum eskiler
valla gürsel abicim benzin felan bahane işin aslı havalar çok sogudu birçok arkadaşımız motor sezonunu kapattı gibi duruyor bizde toplanıyoruz ama bir süredir gezi yapamıyoruz havalara güven olmuyor açıkcası hayırlısı olsun diyelim inş.. selamlar...
abi daha o kadar soğumadı,hemen havlu atmayın:pbizim adana cillop gibi
demirim izindeyim 11 kasım gezisine bakmamışsın demekki...sen neden beni takip etmiyorsun bakayım rahat hazrol tüfeeeeeekkkkk omza!!!!uygun adım marşşşşş:p
biz o tüfek işlerini unuttuk bile hocaaaaaaaaaaaaaa:queen:acıyan sen kardeşime acısın:p
kış geldi işe başladık geziler marttan sonra artık:p:p:queen::queen::queen:

ümmet abi sen duracak adam değilsin,senin kadar motorla gezmiş insan tanımıyorum ben:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Koooofftii mötörcüümü diyorsun sen yani bizee :)

szr

Çok geziyorum ; Fotoğraf çekecek herhangi bir aletim yok(cep tel.; Digital mak.) ; Çeksemde yüklemeyi bilmiyorum ama çekince zaten yüklemeyi öğrenirim:)

Çekenler , bilenler ve gezenler lütfen ama...:cat:

demirim acıyan acımış boşveerrrr geçiyor..ben eğleniyorum konserve ve kumanyalar midemi bozsada dağ bayır dolaşıyoruz zevkli oluyor.

konu dışında bölüm var cçtığım mikuni arkadaşım anlatmış ayrıntılı bi oku :queen:

Motora binince hiç durmak gelmiyor içimden, hep gitmek istiyorum, hiç üstünden inmek istemiyorum onun için de fotoğraf çekemiyorum :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar