Navigasyon cihazın da problem

Aleti ilk açtığında karşına çıkan, işletim sistemidir. Navigasyon programı ayrıca yüklü olur.
Sen bunu sıfır ve bir mağazadan aldıysan, yazılım yüklü olmaması imkansız gibi. Ama sonuçta adamlara başvurman gerekiyor.

Keşke internetten kayıt ve güncelleme yapmasaydın.

Kutuyu açtığın zaman içinden bir kağıt parçasında farkedilir şekilde " ÜRÜNÜN YASAL İADE SÜRESİ OLAN 30 (OTUZ) GÜN İÇİNDE İNTERNETTEN ÜRÜN GÜNCELLEMESİ YAPMAYIN" yazıyor.

Sanırım cihazı iade etme şansınız kalmadı.

Oysa ki böyle bir sorun olduğunu gördüğünde satın aldığın mağazaya giderek ürünü sorunsuz , sorgusuz , sualsiz iade edebilirdin.

Piranha nın müşteri ilişkileri biraz sorunluymuş.

Hoş bende 3 hafta kadar önce bir Piranha Galileo aldım . :)

Keşke internetten kayıt ve güncelleme yapmasaydın.

Kutuyu açtığın zaman içinden bir kağıt parçasında farkedilir şekilde " ÜRÜNÜN YASAL İADE SÜRESİ OLAN 30 (OTUZ) GÜN İÇİNDE İNTERNETTEN ÜRÜN GÜNCELLEMESİ YAPMAYIN" yazıyor.

Sanırım cihazı iade etme şansınız kalmadı.

Oysa ki böyle bir sorun olduğunu gördüğünde satın aldığın mağazaya giderek ürünü sorunsuz , sorgusuz , sualsiz iade edebilirdin.

Piranha nın müşteri ilişkileri biraz sorunluymuş.

Hoş bende 3 hafta kadar önce bir Piranha Galileo aldım . :)

Güncelleme yapmadım zaten (yapamadım daha doğrusu) hafta sonu aldığım yerde değitiricem

bu navigasyonun aynısını kullanıyorum. normalde cihaz açılınca gps seçeneğine tıklayınca harita ekranı açılır. açık bir alandaysan en geç 1-2 dakika içinde gps sinyali yüklenir. eğer açmıyorsa yazılımda bir hata olabilir.

bu navigasyonun aynısını kullanıyorum. normalde cihaz açılınca gps seçeneğine tıklayınca harita ekranı açılır. açık bir alandaysan en geç 1-2 dakika içinde gps sinyali yüklenir. eğer açmıyorsa yazılımda bir hata olabilir.

Nasıl memnunmusun bari cihazdan ?
bide bu ekran gün ışığında pek seçilmiyor sen kullanırken sıkıntı yaratıyomu sana

Lanet olsun bende aldim ayni sorun bendede war guncelledim ama yine gormuyor uydulari elimizde patladi cihaz

Olan bizim paramiza oldu yani ne musteri hizmetleri nede aldigimiz firma yardimci olmuyor 6 saattir motorun ustunde takili halen bir sinyal bulamadi yanana kadar acik birakacam belki bulur umidi ile allah belalarini wersin haram zikkim olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar