Nasuh Mahruki ve Motosiklet / Motosiklet.Net Özel

motosikletle çok güzel maceralar yaşamış. fotoğraflara ve yazılanlara bakınca gıpta etmemek elde değil:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşte maceranın diğer adı Nasuh MAHRUKİ,eline sağlık kardeşim çok güzel bir biyografi arşivi.:cat:

hoş ve gayet işe yarar şeyler yola çıkmadan böyle kılavuz olabilecek yazılara bakılmalı

birtane bmw r 1200 lt gördüm acaba oda kiralıkmı:)

Son düzenleme:
vay bee fena yardırmış dünyayı:cat: paylaşım için teşekkürler:rendeer:

çokk güzel hocam çokk ii olmuş.tüm iki teker sevdalılarına böyle bi gezi nasip olsun inşallah

sadece;

NASUH MAHRUKİ...

daha ne denebilirki...

lakabı; ''kar leoparı''

Adrenalin , tutku, motor aşkı .....v.b. hepsi var helal valla Allah her motosiklet severe böyle dünya turu nasip etsin....

Forumdan Uzaklaştırıldı
aaaaaaaaaaaaaaaa siz beni delirtmeyemı calısıonuzz yaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D

kawasaki ex 500 üm ewrım gecırıp kawasaki ex 500 street fighter topgun oldugu zaman bende turkıye gezısı planlıorum ınşalla :D

Son düzenleme:
tebrik ederim --- TÜRK bayrağıyla gezmenin gururu ayrı oluyordur be iyi yolculuklar dilerim tüm gurbetteki kardeşleriize abilerimize

n503999909_129630_789.jpg
[/QUOTE]

bayrağımızı şanla şerefle taşıyan bir insan, kendini tebrik ediyorum...

tarihte bayrağımızın her dalgalandığı yerde huzur olmuştur. nasuh kardeşimz de bu gururla göğsünü gere gere ne güzel geziyor..:cat:

Son düzenleme:
benim iç dünyam fotoğraflara yansımış helal olsun ahh ahh imkan olsada bizde yapabilsek şöyle

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Beraber çıkarız :) Ben de aynı planı yapıyorum aynı yıl için, hatta 2009 yazı da olabilir benimki.
Kutucuktan ses soluk çıkmıyor... Himalayalarda kaybolmuş galibaaa.. :queen::queen::queen::queen:

resimler süper..Ama anlatım olmadığı için sadece güzel diyip bakıp geçtik... Çoğumuzun göremeyeceği yerler.... :cat::cat:

Teşekkürler ediyorum... geziyi yapana
ve buraya koyana ... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Bana Nasuh demeyin. İskender Iğdır ın vebali hala boynundadır. Ne kadar çevresi ve kendisi de inkar etse de. En az benim kadar üzüldüğünü biliyorum iskender abi nin ölümüne. Çok yakın dosttular çünkü. Ancak bu hatalı olduğu, bu pırıl pırıl adamın yok oluşunda temel sorumlu olduğu gerçeğini değiştirmez. Dağcı olan, konuyu bilen anlar ne demek istediğimi

O yazılan tavsiyelerin yanında birde mangal gibi yürek lazım Nasuh Mahruki dede o bence fazlasıyla var helal olsun.Çok güzel fotoğraflar ama Şanlı Türk bayrağı olan fotosu en beğendiğim,Everest sanırım orası.

n503999909_129630_789.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bana Nasuh demeyin. İskender Iğdır ın vebali hala boynundadır. Ne kadar çevresi ve kendisi de inkar etse de. En az benim kadar üzüldüğünü biliyorum iskender abi nin ölümüne. Çok yakın dosttular çünkü. Ancak bu hatalı olduğu, bu pırıl pırıl adamın yok oluşunda temel sorumlu olduğu gerçeğini değiştirmez. Dağcı olan, konuyu bilen anlar ne demek istediğimi

Bunu duymamıştım...:silent::silent:Araştırıcam... :cat::cat:

Ama burda kişiyi yargılayamayız. Sadece fotoları hakkında yorum yapabiliriz... Bizde onu yapıyoruz .. :cat::cat:

Bunu duymamıştım...:silent::silent:Araştırıcam... :cat::cat:

Ama burda kişiyi yargılayamayız. Sadece fotoları hakkında yorum yapabiliriz... Bizde onu yapıyoruz .. :cat::cat:

Elbette. Ancak herhangi bir mecra da denk gelince tüylerim diken diken oluyor. Sırf bu nedenle yıllarımı verdiğim dernekten ayrıldım denk gelmemek için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar